Mikor szóltatok a szülőknek, h unoka "közeledik"? Mikor beindultak a fájások? Vagy mikor már megvolt a baba?
Anyukámat felhivtam hogy a szülőszobán vagyok. És amikor megszületett.
Anyósomat a férjem hivta fel a barátok csak sms-t kaptak.
Az elsőnél: mikor beértünk a kórházba és bebizonyosodott, hogy ebből szülés lesz, akkor szóltunk anyunak, hogy kezdődik. Kora délután bejött. Erről én nem tudtam, csak akkor amikor jött a szülésznő, hogy egyikünk anyukája kint ül. Jó volt tudni, hogy ott van anyu pár lépésre, ő volt az első (rajtunk kívül), aki látta a családból. Anyósomnak is szólt a férjem, ők lemondták az esti programjukat és pont akkorra értek oda, amikor már vittek minket fel az osztályra.
A másodiknál:
Anyuékat 10 perces fájásoknál szóltam, hogy jöhetnek vigyázni a nagyra. Amikor beértünk a kórházba, írtunk sms-t anyóséknak, hogy jelenleg más elfoglaltságunk van, mint elmenni hozzájuk szülinapot ünnepelni, mert új szülinap van kialakulóban. Először nem értették, de este már az új családtag szülinapját is megünnepelték.
Mivel mindkét szülés hajnali negyed 4-kor kezdődött, csak ezért nem szóltunk nekik azonnal. Megvártuk, míg mindenki felkel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!