Mikor szóltatok a szülőknek, h unoka "közeledik"? Mikor beindultak a fájások? Vagy mikor már megvolt a baba?
En kulfoldon szultem, igy batran szolhattunk a nagyszuloknek, hiszen senki sem tudott volna jonni es velunk izgulni a korhazban.
Ugy terveztuk, hogy a szules vege fele szolunk majd, hogy azert megis szoritsanak ok is kicsit.
De maskepp alakult. Elfolyt a magzatviz, bementunk a korhazba, megvizsgaltak, a mehszaj zart volt, minden rendben volt es nem voltak fajasok, igy hazamehettunk. Masnap kellett volna visszamennunk, mert azt mondtak, hogy valszeg nem fognak reggelig fajasok jonni (ejfelkor folyt el a viz).
Hat mi olyan csalodottak voltunk, de megis izgatottak, hogy felhivtuk a nagyszuloket. Diszkretek voltak, nem zaklattak telefonon bennunket, csak vartak az ujsagot es kozben ertesitettek persze a testvereinket az ejszaka kozepen. Szerintem nem tudtak a nagyik magukban tartani a dolgot. Utana elvileg lefekudtek aludni, de ket oraval kesobb ujra szoltunk, hogy keszulhetnek a nagyszulosegre mert beindultak a fajasok. Hajnalban mar babaztunk.
A masodik szulesnel nem kellett kulon szolni, mert idopontra mentunk inditasra.
Szia!
Nekem a férjem szólt a szüleimnek, mikor bementünk a kórházba, és közölték, hogy itt az idő! Hajnali 4 óra volt, anyukám, keresztanyám, testvérem azonnal indultak vidékről:)! Nagyon jól esett, hogy ott voltak és kint izgultak a szülőszoba előtt, hogy mikor érkezik a pici. Sokat nem kellett várniuk, 5re felértek, fél8kor megszületett:)!
15:47 es vagyok!
Egyáltalán nem úgy értetttem hogy gonosz lennél emiatt!
Hanem úgy értettem, hogy abban a helyzetben engem az se érdekelt hogy ott vannak e vagy hogy nem .... szóval nem is jutottak eszembe szülés közben!Csak a kislányomra és a születő családunkra gondoltam!
És hogy mikor lesz már vége...de arra hogy van e kint valaki arra egyáltalán nem!
Szerintem Téged sem fog izgatni abban a helyzetben, hidd el!
Könnyű szülést kívénok!És nagyon nagyon sok boldogságot! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!