Kazincbarcikaiak! Ti kinél szültetek? Tudnátok nekem valakit ajánlani?
Szia!
Az első két gyerekemet Váradinál szültem, mind a kétszer majdnem elvéreztem, mikor a harmadikkal teherbe estem és elmentem hozzá rögtön elküldött abortuszra. Én nem mentem bele így átmentem Miskolcra, de ott se volt sokkal jobb, sőt többe került.... 35 hetesen bekerültem a barcikai kórházba, mert a miskolci dokim nem vette fel a telefont. Ez volt a szerencsém! Ott az osztályos orvost megismertem Dr Török Pált aki a Semmelweisből jött át ide. Hát komolyan mondom minden zokszó nélkül átvett magához mikor elmondtam a kálváriámat. március 12-én szültem nála semmi baj nem volt utána, nagyon rendes volt! Pénzt nem adtam neki csak varratszedéskor. Pedig előtte voltam nála párszor az osztályon vizsgálaton! Minden nap mennem kellett és soha nem vett el pénzt!!!! Ha megbízható orvost akarsz akkor őt ajánlom, ha kell a szám priviben elküldöm. Amúgy ők Szatmáryval vannak jóba, ő is jó doki, de Török még kedvesebb és pénz szempontjából se mindegy!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!