Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kazincbarcikaiak! Ti kinél...

Kazincbarcikaiak! Ti kinél szültetek? Tudnátok nekem valakit ajánlani?

Figyelt kérdés
Dr. Szatmáry ill. Dr. Váradi között dilemmázom, de nem tudok dönteni, sajnos nem ismerem őket eléggé. Ami számomra fontos, hogy őszinte legyen, és ne késleltesse a szülést ha arról van szó. Legyen megbízható, számíthassak rá.
2013. ápr. 5. 10:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia én az első két gyermekemet Szatmárynál szültem a harmadikat Váradinál. Bár szültem volna Szatmárynál is a 3.gyermeketet sokkal többször vizsgált jobban odafigyelt rám mint Váradi és ami a legborzasztóbb Váradi nem vette észre a gyereken hogy nincsen bordája a jobb oldalon és a gerinccsigolyák nem zárultak be teljese. Egész terhesség alatt ultrahangon semmit nem észlelt. A nagy ultrahangon meg sem nézett csak a kicsiken Szatmári legalább azon is nézett nem egyszer. Én Szatmárit választanám.
2013. ápr. 5. 11:02
 2/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!
2013. ápr. 5. 11:36
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Az első két gyerekemet Váradinál szültem, mind a kétszer majdnem elvéreztem, mikor a harmadikkal teherbe estem és elmentem hozzá rögtön elküldött abortuszra. Én nem mentem bele így átmentem Miskolcra, de ott se volt sokkal jobb, sőt többe került.... 35 hetesen bekerültem a barcikai kórházba, mert a miskolci dokim nem vette fel a telefont. Ez volt a szerencsém! Ott az osztályos orvost megismertem Dr Török Pált aki a Semmelweisből jött át ide. Hát komolyan mondom minden zokszó nélkül átvett magához mikor elmondtam a kálváriámat. március 12-én szültem nála semmi baj nem volt utána, nagyon rendes volt! Pénzt nem adtam neki csak varratszedéskor. Pedig előtte voltam nála párszor az osztályon vizsgálaton! Minden nap mennem kellett és soha nem vett el pénzt!!!! Ha megbízható orvost akarsz akkor őt ajánlom, ha kell a szám priviben elküldöm. Amúgy ők Szatmáryval vannak jóba, ő is jó doki, de Török még kedvesebb és pénz szempontjából se mindegy!!

2013. ápr. 6. 15:38
 4/6 A kérdező kommentje:
Hihetetlen, hogy írtál, mármint hogy pont ezt, mert azt szerettem volna megkérdezni, hogy Dr. Török Pálról mi a véleményetek. Egy barátnőm nagyon de nagyon pozitív dolgokat mesélt róla. Sok ismerősömtől is csupa jót hallottam, és jó érzés azt olvasni, amiket te is írtál. Már megvan a mobilszáma, köszönöm szépen. De azt meg tudnád mondani, hogy ő ultrahangozik-e?
2013. ápr. 7. 17:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Na uh-ot nem csinál, és ha tudsz érdeklődd meg mikor nem Váradi van ott, mert sok mindent elnéz.
2013. ápr. 7. 22:22
 6/6 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm!
2013. ápr. 8. 07:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!