Segitenétek? Mit tegyek? Lent részletesen!
Figyelt kérdés
Dokim holnap indítani akarja a szülést magas kicsit a vérnyomim,de én szeretném,félek tőle,mit tehetnék hogy az éjjel beinduljon magátol?????
Cx:1111,koponya végű,beékelődött a szülöcsatornába!
39+3heteske
2009. szept. 20. 19:47
1/6 anonim 

válasza:

Mondd a párodnak,hogy izgassa a mellbimbódat kicsit erősebben elég hosszú ideig ,majd sexeljetek egyet.A sperma puhitja és beindithatja a szülést.Sok sikert!
2/6 anonim 

válasza:

Mondanám,hogy lpcsőzz de a szex sokkal jobb:DEgy kis csöcsbimbócsavarás:D szeretkezés és máris útnak indul a pici:DHa lesz még időd írj,hogy megindult e vagy nem:DHa ezek nem válnak be akkor lépcső,lépcső és lécspcső:D
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :):):)
Akkor ma letámadom apát rendesen! Jelzem ha beindult! :)
2009. szept. 20. 20:00
4/6 anonim 

válasza:

Én az ikreimet akartam a lépcsőzéssel megsürgetni,ha már úgyis fenyegető koraszülés miatt voltam kórházban-ez már akkor volt mikor elértem a 40.hetet,és zöld utat kaptak-,hát a lábam szakadt le,és a tüdőm köptem ki a 30kg túlsúlyt cipelve le-föl a lépcsőn,de a csajok stabilan helyben maradtak.:))
5/6 anonim 

válasza:

Én pont ugyan így voltam mint te! Azt mondta a dokim, ha vasárnap nem indul be magátol a szülés, akkor hétfőn hajnalban visznek a szülőszobára. Jött látogatóba a férjem ( már bent feküdtem a nőgyógyászaton előtte ) és támadt egy ötletem. Sokszor hallottam másoktól is, hogy a sperma beindítja szülést. Nálunk addig lehet bent a látogató a kórházban ameddig akar. Fogtam magam, kimentem a férjemmel a parkolóba, előre toltuk az első üléseket, és szeretkeztünk egy hatalmasat. Ez volt este hétkor. Pontban éjfélkor megindult magátol a szülés, és délután 15:40-re megszületett a gyermekünk. :) Szeretkezzetek, ha megtehetitek!
6/6 anonim 

válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Nekem bevált! Este 11 kor megittam reggel 6-ra beindította a fájásokat.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!