Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Segitenétek szülész-nőgyógyász...

Segitenétek szülész-nőgyógyászt találni Uzsokiban?

Figyelt kérdés
Olyat keresek aki rendel a XIV: Örsi Sztk-ban tehát oda eltudok járni terhesgondozásra,és fogadott orvosként nála szülhetek az Uszokiban. Ami fontos,hogy programozott császárra készülök ( az első babám is császáros) tehát fontos,hogy ebben jártas legyen. Legyen kedves,megértő,türelmes,alapos. És ne legyen pénzéhes. Már volt egy szülésem ahol tulajdonképpen 80ezret adtam a semmire,tehát most max 40-50ezret szánunk erre. Köszi a segiséget előre is!!
2011. máj. 23. 11:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Dr. Zsolnai Jánosnál szültem 4 évvel ezelőtt, és ha jól tudom ő valahol pont az Örs közelében volt sztk-s, ha még ott dolgozik, akkor őt merem ajánlani. Egy idős orvos, de rettentően kedves és figyelmes, és nem gondolnám, hogy pénzéhes. Mondjuk én nem adtam neki csak egy kicsit, mert véletlenül kerültem hozzá, de amikor vissza kellett mennem egy bevérzés miatt, ami az én hibám volt, mert egy hetes császárral megemeltem a 17 kilós lányomat és elöntött a vér, akkor nem hozzá raktak be, de mikor meglátta, hogy ott vagyok a viziten, akkor szólt a kiírt dokinak, hogy szeretné ő csinálni, mert nála szültem, és a műtét után 3-szor is bejött megnézni, és akkorra hívott vissza kontrollra, amikor bent volt, mindezt úgy, hogy semmit nem kapott.
2011. máj. 23. 11:16
 2/13 A kérdező kommentje:
Köszi a választ? És szépen császároz? Ügyes? Bikinivonalban igaz? Nekem a második császárom lesz igy fontos tudnom.
2011. máj. 23. 11:21
 3/13 anonim ***** válasza:

Nagyon ügyes keze van. Nekem is a második császárom csinálta, de semmi baj nincs és veszélyes volt, amit csinált, mert az elsőt nagyon elszúrták, így a másodikat tökéletesen az elsőn kellett végig vágni, mert nem mehetett se alá se felé, mert elvéreztem volna. Így egyáltalán nem látszik, hogy két vágás van. Sőt a másnapi viziten azt mondta a főorvos, hogy szerencsém van, hogy pont ő volt bent, mert kevesen tudtak voln ilyen szép metszés csinálni.

Ha megtalálod azt sztk-ban megírnád nekem, mert lehet, hogy elmennék hozzá én is.

2011. máj. 23. 11:26
 4/13 anonim ***** válasza:

Szia,

Régebben nem csíptem Mecsér dr urat. Viszont most kellemesen csalódtam benne. Ő Zeszes.

Akik az örsön rendelnek a zeszben: Mecsér, Lukács, Fekete, Baksay. Közülük Mecsért ismerem. Lukácshoz nem volt szerencsém bár hallottam róla hideget meleget, a többiek nekem újak. Ha tudsz keresd fel őket a rendelőben, esetleg a terhesgondozáson érdeklődj utánuk. Ők per pill azok akik sztkban is és az Uzsokiban is vannak.

2011. máj. 23. 11:42
 5/13 anonim ***** válasza:
Én Fekete dokihoz járok.Ő is van az sztk-ban meg az Uszokiban is.Én a magán rendelőjébe járok a Nyugati térre.Nem egy pénz éhes doki az biztos és nagyon kedves.Én csak ajánlani tudom.
2011. máj. 23. 15:46
 6/13 A kérdező kommentje:
Kedves 11.26 válaszoló! Miből lehet látni vagy tudni,hogy elrontották az első császárodat? Nekem szép a hegem alig látszik és Rendben,ha őt válaztjuk irok,hogy ott van-e még.
2011. máj. 23. 22:21
 7/13 A kérdező kommentje:

Kedves 11.42!

Köszönöm,hogy felsoroltad az összes orvos nevét,legalább ezt is tudom:-)

2011. máj. 23. 22:23
 8/13 A kérdező kommentje:

Kedves 15.46!

Mennyibe kerül a magánrendelés? Úgy is válal kismamát ha én sztk-ba járnék hozzá és a szülésre fogadnám fel? Mennyit kér a szülésért? Mondott összeget vagy boriték? Fiatal-idős? Tapasztalt a császár terén? Köszi előre is a válaszokat!!

2011. máj. 23. 22:26
 9/13 anonim ***** válasza:

A 15:46-os vagyok.Azt konkrétan nem tudom, hogyha az

sztk-ba jársz hozzá akkor tuti, hogy nála fogsz e szülni.Az én véleményem szerint annál fogsz ha nincs konkrét fogadott orvosod aki aznap pont bent van ügyeleten.

Én a Nyugati térre járok hozzá magán rendelésre, egy vizit nála 6.000 forint, de én például volt, hogy csak 5-6 hetente mentem hozzá mert voltam nála a kórházban is és az mint tudjuk ingyenes:-)

A császározás terén nem tudok neked segíteni, mert én is az első babámat várom és erről nem tudom, hogy jól csinálja e vagy sem.

A boríték kérdés pedig hát....a barátnőm most szült nála januárban és ők 100.000 forintot adtak neki.Én még nem beszéltem vele erről és nem is nagyon akarok megmondom őszintén.Ha ő nem fogja felhozni a témát én nem fogom,Valószínű, hogy tudja, hogy én tudom mennyi a tarifája.Egyébként egy nagyon kedves 55-60 év körüli doki.

Ha valamiben tudok még segíteni akkor csak írj.Egyébként sz Uzsokiban van egy doki néni Laiis Tímeának hívják és ő például nem magán rendelésen rendel hanem a kórházban.Szóval ha őt megkeresed akkor elvállal és nem kell neki fizetned csak amennyit te gondolsz.

2011. máj. 25. 07:55
 10/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Az első válaszoló vagyok, azt nem tudom ki honnan látja, hogy el van rontva, de nekem az első szülésem után másik kerületbe mentem lakni és értelem szerint új orvost is kerestem és ő mondta, hogy csúnya a vágás és nagyon rossz helyen van, aztán amikor felkerültem a második babával a sürgősségi császárra és a Zsolnai doktor meglátta vágást gyakorlatilag felkiáltott, hogy ki a fene csinálta ezt ilyen rossz helyre. Szóval én csak innen tudom.

Az említett doktornőről sajnos nekem rossz tapasztalataim vannak, mert a második császár után mikor bevéreztem ő vizsgált meg és azt mondta semmi bajom és hazaküldött, majd mikor reggel visszamentem, hogy még mindig, akkor már nem is vártak semmi, hanem Zsolnai doktor jött és azonnal vittek a műtőbe.

2011. máj. 25. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!