Segitenétek nekem, Egerben jó nőgyógyászt keresek!?
Fülöp Viktorrol azt irtál egy forumban kismamák akik nála szültek,hogy embertelen,egy azt is irta hogy majdnem belehalt a szülésbe mert nem vette észre a komplikácoit!
Hát ezért sem tudom kihez....nagyon nehéz jó orvost találni!
Jaj, ne mondd már! :( Én épp hogy azt tapasztaltam, hogy nagyon alapos. De én sem választottam volna őt, ha ilyeneket olvasok róla.
Hát, sok sikert a választáshoz, és szép babavárást kívánok! :)
Én az első babámmal 30hétih Fülöp Viktorhoz jártam. De akkor otthagytam,nem alapos,pénzéhes...
Majd átmentem dr.Tárczy Csabához,aki megköszönte,h megtiszteltem a bizalmammal,nála szültem.Egyszerűen tökéletes!!!! Második babámmal most megint hozzá jártam,most vagyok 39.hetes és nála fogok szülni.
Ő idősebb,de tapasztalt!!! A szülésnél rengeteget bent volt,nem pénzéhes,alapos....én őt ajánlom!!!
Én is Dr. Tárczy Csabához járok, barátnőm is, és mindketten meg vagyunk vele elégedve. Tény, nem az a "jópofizós" fajta, de nem is kell. Korrekt, tömör, lényegretörő, alapos, segítőkész, és nem pénzéhes. Nem csinál 2 hetente ultrahangot jó pénzért, de tudom, hogy jó kezekben vagyok nála.
Őszintén bízom benne, hogy végig így is marad, de miért ne maradna??? Szívből merem neked ajánlani!
22+5 hetes km.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!