A héten töltöm a 36 terheségi hetemet. 2 hete az orvosom c:2000- es eredményt irt a kiskönyvembe. Szeretném inni a málnalevél teát de nem tudom, hogy ilyen esetben lehet-e inni. Soknál olvastam, hogy pár napon belül megindult a teátol a szülés, és érdekelne ha netán nálam is megindulna nagy gond lenne a pici miat. Segitségeteket elöre is köszönöm.
2011. jan. 5. 14:19
1/9 anonim válasza:
Nyugodtan ihatod, szerintem csak méhszáj érlelő hatása van, de a szülést biztos nem a tea fogja megindítani.
2011. jan. 5. 14:21
2/9 anonim válasza:
Szia! Semmi extrát nem jelent a c:2000, annyit hogy a méhnyak 1 cm-rel megrövidült, de teljesen zárt a méhszájad. Simán ihatod. Én 4 hétig ittam 2 ujjnyira nyitott méhszájjal és mégsem szültem meg.
2011. jan. 5. 14:24
3/9 anonim válasza:
Ihatod, nekem nem sokat segített, semmit nem tágultam:(
2011. jan. 5. 16:48
4/9 anonim válasza:
Ihatod, bár nekem sem ért semmit!
2011. jan. 5. 19:49
5/9 anonim válasza:
Én ittam az elsővel, 5 nappal túlhordtam. Azt mondta a doki, hogy izomlazító hatása van, tehát elvileg könnyíti a szülést, de a szülés beindulását is gátolja. Oxitocinnal szültem, senkinek sem kívánom. A 2.-kal nem ittam, időre jött, oxitocin nélkül. Össze sem tudom hasonlítani a két szülést! Szerintem ne idd.
2011. jan. 5. 21:02
6/9 anonim válasza:
Ahogy az előttem válaszoló írta éppen úgy jártam én is. Elsővel ittam, 1 héttel túlhordtam, oxis indított szülés azt hittem belehalok.
Másodikkal nem ittam, 6 nappal hamarabb jött, természetesen másfél óra alatt.
Valahol olvastam, hogy eltolhatja a szülés időpontját.
A méhszájad "túl" jó is, teljesen zárt.
2011. jan. 5. 21:15
7/9 anonim válasza:
2. vagyok. Hát ez érdekes, én sem tágultam, ittam is mint a kisangyal! Na a második babámmal ha lesz nem fogom az tuti!
2011. jan. 6. 07:22
8/9 anonim válasza:
Szerintem ez a gyógynövényes terápia is olyan mint sok másik. Azaz kicsit placebó hatással bír, ha hiszel benne többet segít. Természetesen van olyan szervezet amire nem feltétlen hat, és ezt mindenkinek magának kell eldöntenie. Ha máskor is használtál gyógynövényeket és jó eredményekkel, akkor nyugodtan ihatod és bízz benne mert segíthet. De ha eddig sem bíztál a gyógynövények hatásába (amúgy a férjem ilyen ) akkor feleslegesen innád. Ha bízol benne mint én (és nekem segített) akkor nyugodtan elkezdheted inni.
Könnyű szülést kívánok, és sokat segíthet, ha nem félsz és felkészült vagy a legtöbb történhető dologra. Bizz magadban és az orvosodban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!