Szülés után 6 héttel élénkpiros vérzésem van. Segitenétek? Bővebben alul.
Figyelt kérdés
Már a 4.hétre elmúlt a szülés utáni vérzésem, teljesen kitisztult, átment már rendes fehérfolyásba.Semmi gondom nem volt, sem fájdalom, sem gyulladás semmi.6 hetesen megpróbáltuk a szexet, már nem bírtuk:))/Még nem voltam kontrollon./De nem tudom, hogy attül e vagy mástól, kb.:2-3szor szeretkeztünk, és az utolsót követő 1. napon halvány barna folyás, majd azt követő nap élénkpros vérzésem volt, ami azóta is tart./3 napja/De nem olyan mint a mensi, hanem mintha egy seb vérezne pl.:kezemen, és olyan ez a vérzés.A gátsebből nem jön azt megnéztem.Valami belső eredetű.Vagy lehet ilyen a menses szülés után?Itt inkább azt olvastam, hogy darabos szokott lenni.Mindenkinek köszi előre is:))2010. júl. 23. 12:39
1/6 anonim válasza:
Nem hiába mondják, hogy 6 hétig célszerű várni mielőtt egymásnak estek.
Szerintem hívd fel az orvosodat és őt kérdezd meg. De valószínűleg be kell majd menned, hogy megnézze minden rendben van-e.
2/6 A kérdező kommentje:
Jó tudom, de nem hiszem, hogy sokan kibírják a hat hetet:P
2010. júl. 23. 13:06
3/6 anonim válasza:
szoptatsz? mert ha nem akkor szerintem megjött a mensid. Ha kb 7-8 nap után sem múlik, látogass el a dokihoz. De ha elmúlik akkor is. A 6 hetes kontroll szükséges.(még ha kicsit csúszol is vele.(1 hét bőven belefér)
4/6 anonim válasza:
Szia!Nekem 7 hétre jött meg a szülés után és nem volt egyáltalán darabos,lehet a mensid volt szerintem.
5/6 anonim válasza:
Szia én szoptattam, és szülés után pont négy héttel megjött az első mensim. Szóval ne ijedj meg! sanszos, hoyg te is azon szerencsétlenek közé tartozol, akiknek nem jutott egy kis plusz mensimentesség :)
6/6 anonim válasza:
Szia! Én dec. 5-én szültem és január 22-én megjött a mensim. Úgy mentem a 6 hetes vizsgálatra is. Dokinak nem volt ciki, csak nekem. Ja és én is szoptattam és még most is szoptatok, úgyhogy nálam ez nem játszott sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!