Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért gondolják a császárosok...

Miért gondolják a császárosok hogy nekik mennyivel nehezebb meg rosszabb?

Figyelt kérdés
Olyan könnyen dobáloznak avval hogy az csak egy gátmetszés meg másnap már rohangálni lehet vele! Ők meg milyen nehezen épülnek fel.Komolyan már az érezze rosszul magát aki természetesen szült?
2013. ápr. 3. 12:11
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
89%
És persze megint az kapja a 0%-ot, aki azt írja, hogy kár ezen vitatkozni...
2013. ápr. 3. 23:22
 22/26 anonim ***** válasza:
Mindkét szülésben volt részem (szerencsés vagyok), Mindkettőből egész gyorsan felépültem, lehet hogy szerencse, lehet hogy alkat, szerintem hozzáállás kérdése (császár után 6 hétig köhögtem, sima után pedig 3 hétig aranyerem volt a gátsebbel együtt, mégsem erre emlékszem). Senki ne érezze magát rosszul amiatt, hogy hogyan szült, örüljünk hogy megadatott és hogy egészségesek a babák, van a szülés módjának jelentősége mondjuk 6 héttel később?
2013. ápr. 3. 23:28
 23/26 anonim ***** válasza:
Végig olvastam a válaszokat és persze nem mindenki véleményével értek egyet, DE a lényeg: butaság ezen vitatkozni!!!! És ne haragudj meg kedves kérdező, de tényleg provokatív a kérdésed.
2013. ápr. 4. 21:03
 24/26 anonim ***** válasza:

Kérdező! Neked rossz élmény volt a hüvelyi szülés és az utána lévő felépülés?? Mert ebből a kérdésből az jön le és mint ha nem tudnád elképzelni, hogy a császárosok bizony szenvedhetnek, mivel ez egy alhasi nagy műtétnek minősül!!!! (Nem egy vakbél műtét....)

Nos nekem mind kettőben (ha a vakbelet is beleszámítjuk mind háromban részem volt) és ha még egyszer szülnék bizony hüvelyi úton szeretném, mert összehasonlíthatatlan a kettő, mind az érzelmi és utána a fizikális felépülés része is! Nem általánosítok ezt !én! érzem így, valaki biztos örül ha császáros és bivaly erős, gyors a felépülés tekintetében....

2013. ápr. 6. 16:48
 25/26 anonim ***** válasza:

Szia ,én 2x szultem császárral ,de sosem mondtam ilyet.

Bár az elso után azthittem ott halok meg...és irigyeltem aki természetessen szult, mert kozuluk max csak ulni nemtudtak....én két honapig lábadoztam...

A második császárommal pedig én rohangáltam már másnap és engem irigyeltek ,még azok is akik rendessen szultek ,olyan volt az egesz mintha lett volna egy kis izomlázom ,semmi tobb. nagyon jol sikerult a mutét :)

De amugy ez tényleg jellemzo amit irtál ...A korházba ahol szultem ,nem egy császáros no sajnáltatta magát hangossan.Az egyiknek szolt is a novérke hogy meglehet nyugodni ,aki rendessen szult annak sem jobb...- PERSZE UGY AHOGY RENDES SZULÉSNÉL IS VAN KONNYU ÉS NEHÉZ SZULÉS ,UGY CSÁSZÁRNÁL IS- márcsak az én példámbol gondolom. A másik csaj pedig az osszes rendessen szulo nonek elkezte ,hogy jaj de jo nekik ,mi meg itt dogledezunk -hát elhiheted én szégyenlettem már magamat :D

2013. ápr. 8. 17:36
 26/26 anonim ***** válasza:
66%

25 vagyok . Bár azért egy 20cm es nagyhasi mutéti heget osszehasonlitami egy két centis vágással....te is érzed a kulonbséget.

Tény ,hogy aki természetessen szul elotte,a császárosok utánna szenvednek -teljessen senki nem ussza meg :)

2013. ápr. 8. 17:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!