Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » SOTE II-n tényleg szörnyűek a...

SOTE II-n tényleg szörnyűek a csecsemősök?

Figyelt kérdés
Csak rosszat hallottam/olvastam róluk :(
2013. márc. 29. 10:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát, én "megvoltam velük elégedve" kb. 2-n vannak mindent időben csináltak, nagyon jól, csak mikkor kb 20 baba egyszerre sirt nem nagyon csináltak semmit, meg itaták öket és enyi, amiben egy részem nem ért egyet egy részem pedig igen. Mert mit csináljon.. nem az ővé. 6 napott voltam ott ugy h azért volt tapasztalatom öket meg ismerni :)
2013. márc. 29. 10:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem sem volt velük gondom. Egyszr bejöttek, megmutatták hogy kell szoptatni és kész, de ha kérdésem volt bármikor mehettem, megmutatták vagy elmagyarázták amit akartam.
2013. márc. 29. 10:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Velem a legtöbbjük aranyos volt, egy kettő volt kicsit egykedvű, de nem mondanám bunkónak őket sem. A babákkal elég "rutinosan" bántak, ami az érzékenyebb anyukák szemét szokta szúrni, gondolom ezért vannak szörnyűnek titulálva, de szerintem nincsen velük gond, normálisak.
2013. márc. 31. 08:52
 4/4 anonim ***** válasza:
2012 március 10.-én szültem ott. Én abszolút megvoltam elégedve a csecsemősökkel, volt 1-2 unszimpatikus, de az szerintem mindenhol van!
2013. márc. 31. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!