Császárral szeretnék szülni de altatásban! Hogyan tudom elérni hogy ne spinális érzéstelenítést kapjak? Illetve olyan kórházat és orvost keresek akivel ezt meg lehet beszélni és vállalja is így?
Figyelt kérdés
Pánikbeteg vagyok és 18 hetes terhes.Keresek olyan Anyukát aki tud nekem olyan kórházat vagy orvost ajánlani ahol meg tudom beszélni hogy altatásban szeretném kérni a császármetszést?Segítségeteket előre is nagyon köszönöm!2013. márc. 28. 16:53
31/34 anonim válasza:
Még mindig nem attól szülés a szülés, hogy kinyomod a gyereket, fogd már fel te ostoba! Azért szülés, mert a gyerek megSZÜLETIK. Szülés akkor is, ha itt hisztizel, meg vakbelekről beszélsz! :)
32/34 anonim válasza:
én ostoba? Te agyhalott
Igenis attól szülés a szülés, nem attól hogy elkényeztetett liba vagyok és kiszedetem magamból, mert lusta és életképtelen vagyok.
Tisztelet a kivételnek, akik más okból kényszerültek császárra
33/34 anonim válasza:
Még mindig nem érted? Nem te fogod eldönteni, hogy miért hívják így, hiába erőlködsz. De jó, akkor legyen igazad. Csak, hogy megnyugodjon a kis lelked. A császár nem szülés. Most jó? Érzed már az örömöt? Vagy mit érzel ilyenkor? Hogy "na most jól megmutattam nekik"? :DD Vagy mit? Atyaúristen.
34/34 anonim válasza:
31-es...én nem vagyok a drágád először is. az alapvető tiszteletet vedd figyelembe! ez a minimum intelligencia!
és tudod mit? szavaiddal élve inkább operálták ki a gyereket élve mint holtan toltak volna kettőnket a halottasházba. de azért ha legközelebb egy doki megkérdi tőlem hogy szültem, majd a nagyokosokra hivatkozva azt fogom felelni: doktor úr, hát én nem is szültem...
no komment...főleg veled mert egyet fújsz mint a pereces!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!