Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császárral szeretnék szülni...

Császárral szeretnék szülni de altatásban! Hogyan tudom elérni hogy ne spinális érzéstelenítést kapjak? Illetve olyan kórházat és orvost keresek akivel ezt meg lehet beszélni és vállalja is így?

Figyelt kérdés
Pánikbeteg vagyok és 18 hetes terhes.Keresek olyan Anyukát aki tud nekem olyan kórházat vagy orvost ajánlani ahol meg tudom beszélni hogy altatásban szeretném kérni a császármetszést?Segítségeteket előre is nagyon köszönöm!
2013. márc. 28. 16:53
1 2 3 4
 11/34 Golan Trevize ***** válasza:
50%

"Az őszinte császáros anyuka mindig el fogja mondani neked hogy nem fogod az első pár napban magadénak érzeni a picit teljesen (nem mentek át azon a folyamaton amin kell, nem harcoltok meg egymásért)"

Ez nettó baromság, csak az "ősanyák" állítják ezt.

2013. márc. 29. 09:46
 12/34 anonim ***** válasza:
59%
Attól lesz valaki tisztességes, ha hüvelyi úton szül? Ezt komolyan gondoltad? Ilyen értékrendre tanítod a gyermekedet is? :) Azért, mert neked rossz volt, szenvedtél, más is szenvedjen? Neked attól sokkal jobb lesz, nem? Hiába mondjátok, ez szín tiszta irigység. Nem? akkor mégis mi? Nem mindegy nektek, hogy más hogy szül?
2013. márc. 29. 09:48
 13/34 anonim ***** válasza:
55%
Én egy őszinte császáros anyuka vagyok és elmondanám, hogy csodálatos volt a szülés, magaménak éreztem első perctől kezdve, és semmilyen hátránya nem származik abból, hogy nem hüvelyi úton született. Nem normális, aki ilyet állít.
2013. márc. 29. 09:49
 14/34 anonim ***** válasza:
39%
Aki nem így érezd annak az agyával van gond, függetlenül a szüléstől.
2013. márc. 29. 09:50
 15/34 anonim ***** válasza:
0%
Arra tanitom a gyerekem hogy ne futamodjon meg es ne adjon fel semmit... Ez koztem es sok sok ember kozt a kulonbseg... Nem szmit senki es semmi ha megkapom amit akarok. A gyerekemnek ezt kell megtanulni. Ha nyuszi volna es egy kis nehezseg lattan megrettene leirnam magam szulokent. Es itt az onkent muttetos anyukakra gondolok es nem az eletmentos mutetekre.
2013. márc. 29. 12:44
 16/34 anonim ***** válasza:
57%
A szülés nem egy kis nehézség. Egy életre tönkretehet, és tett is sokakat.
2013. márc. 29. 13:04
 17/34 anonim ***** válasza:
0%
A csaszarba mag haltak mar bele baba is mama is... Igen? Egyeb felvetes
2013. márc. 29. 13:22
 18/34 anonim ***** válasza:
72%

En jobban feltem a csaszartol, mint a termeszetes uton szulestol. Akinek nincs indoka csaszart kerni, es ker, azt elitelem. Sok sok milliard no termeszetes uton szult mar, erre kell gondolni, nem szabad megijedni. Ha nincs semmi gond, a termeszetes uton valo szules sokkal biztonsagosabb.

Ha valaki csaszarral szul, nem lesz kevesebb, nem indul hatrannyal a gyerek, de ha en valasztanam a csaszart, anelkul, hogy indokolt lenne, nem tudom, mit mondanek a lanyomnak, mikor felno, s egy nap odaall elem, hogy anyu, nagymama leszel 9 honap mulva. Hogy keszitsem fel a termeszetes uton valo szulesre, hogy tudnam azt mondani neki, hogy legyel bator es eros, meg tudod csinalni. Ha eleve azt hallja, hogy az anyja is megfutamodott, szerintem o is megfutamodna. (arrol az orvosrol meg mar ne is beszeljunk, aki indokolatlanul penzert vegez csaszart)

2013. márc. 29. 13:31
 19/34 anonim ***** válasza:
59%
Orvosilag is szülésnek hívják, innentől kezdve mondhattok akármit, SZÜLÉS. Haltak már császárnál? Tééényleg? Nem mondod? Ugyanúgy, ahogy hüvelyi szülésnél is vérzett már el sok anya, és sajnos sok baba sem élte túl.
2013. márc. 29. 14:26
 20/34 anonim ***** válasza:
19%
En csaszar mutetkent ismerem az elnevezeset es nem csaszar szuleskent... Itt nem szulsz hanem kimutik beloled a picit... De ha eu szules akkor a vakbelet is megszuljuk?
2013. márc. 29. 14:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!