Császárral szeretnék szülni de altatásban! Hogyan tudom elérni hogy ne spinális érzéstelenítést kapjak? Illetve olyan kórházat és orvost keresek akivel ezt meg lehet beszélni és vállalja is így?

"Az őszinte császáros anyuka mindig el fogja mondani neked hogy nem fogod az első pár napban magadénak érzeni a picit teljesen (nem mentek át azon a folyamaton amin kell, nem harcoltok meg egymásért)"
Ez nettó baromság, csak az "ősanyák" állítják ezt.

En jobban feltem a csaszartol, mint a termeszetes uton szulestol. Akinek nincs indoka csaszart kerni, es ker, azt elitelem. Sok sok milliard no termeszetes uton szult mar, erre kell gondolni, nem szabad megijedni. Ha nincs semmi gond, a termeszetes uton valo szules sokkal biztonsagosabb.
Ha valaki csaszarral szul, nem lesz kevesebb, nem indul hatrannyal a gyerek, de ha en valasztanam a csaszart, anelkul, hogy indokolt lenne, nem tudom, mit mondanek a lanyomnak, mikor felno, s egy nap odaall elem, hogy anyu, nagymama leszel 9 honap mulva. Hogy keszitsem fel a termeszetes uton valo szulesre, hogy tudnam azt mondani neki, hogy legyel bator es eros, meg tudod csinalni. Ha eleve azt hallja, hogy az anyja is megfutamodott, szerintem o is megfutamodna. (arrol az orvosrol meg mar ne is beszeljunk, aki indokolatlanul penzert vegez csaszart)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!