Vajúdás, szülés alatt ti hallgattatok zenét? Vittetek magatokkal pl. cd-t, mp3-lejátszót?
Engem az is idegesített ha a férjem megszólalt!
Ott annyira nem fog érdekelni hog csend van-e, vagy sem, milyen zene szól...
Ha elviszed lejátszás neked!
A szobában meg ha többen lesztek, lehet a szobatársaidat fogja zavarni a zene, amit a babádnak játszassz le...
Hajnal 4kor indult be a szülés,6-ra voltam úgy korházban hogy már ágyon.
Morning show ment,pont vége lett mire megszületett a kislányunk (otthon és melóban is mindig az szól,szeretem hallgatni)
Én a mobilomról hallgattam Bagdi Bellát, nagyon sokat segített a zene, a szövege, minden együtt, elterelte a figyelmem a fájásokról.
Kb. 10 száma van a telefonomon, végtelenítve szólt a 4 órás vajódás alatt újra és újra, egyedül a kitolásnál mondta a szülésznő, hogy most már kapcsoljuk ki.
Nem vittem. Valahogy nem bírom elképzelni, hogy létezik olyan zene a világon, ami abban a pár órában ne idegesített volna. A vajúdás elején még csak-csak, akkor viszont nem volt szükség rá. A kitolás előtt, meg közben meg annyira nincs képben az ember, még a kérdéseket sem mindig hallottam meg. Szülés után meg örültem, hogy élek, meg csak gyönyörködtünk a gyerekben, nemhogy zene.
De ettől nálad még lehet másképp.
Ha gondolod, készíts be magadnak valami nyugtató zenét, ártani valószínűleg nem fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!