nekem ma rengeteg mozog, remélem ez valami jel. bár nekem már minden jel.. .
39+7
2013. márc. 27. 11:12
2/7 Huncutka001 válasza:
Nekem szülés előtt már két nappal elkezdődtek a fájások, de nem igazán éreztem mozogni a babát. A szülés előtti éjszakán (reggel 7-kor szültem) pedig egyáltalán nem éreztem. Elvileg akkor már nem is nagyon tud mozogni, hiszen összekucorodva készül a szülésre.
2013. márc. 27. 11:18
3/7 anonim válasza:
Első szülésem előtt 36 órával mintha megállt volna, semmi mozgást nem éreztem, bármit csináltam vagy ettem. Magzatvíz-szivátgás és hosszú vajúdás után született meg a kisfiam.
Második gyereknél semmi előjele nem volt, csak hajnalban éreztem keményedést, meg hogy fészkelődik, felkeltem, ismét elfolyt a magzatvíz egy része, és 4 óra múlva a kezembe volt a kislányom.
Szerintem mindenkinél máshogy van ez, nem hiszem, hogy általános érvényű szabály lenne rá.
2013. márc. 27. 12:10
4/7 anonim válasza:
Szülés napján már meg sem mozdult a fiam, nst-n is voltunk reggel, és egy mozgást sem produkált, ekkor már éreztem, hogy valami történni fog. Még aznap elfolyt a magzatvíz...
Előző este viszont még vígan fickándozott odabent.
40+6 hetesen szültem, másnap indítottak volna.
2013. márc. 27. 13:41
5/7 anonim válasza:
Délután meg este még mocorgott, még az esti NST-n is. (3 napos túlhordással aznap reggel feküdtem be.) Aztán este fél 10-10 körül nagyon lapított, fel sem tudtam piszkálni. Mondtam is a szobatársamnak, hogy valami készül. Elaludtam, éjfélkor meg ébredtem, akkor kezdett szivárogni a magzatvíz.
2013. márc. 27. 13:58
6/7 anonim válasza:
Nekem végig mozgott vajúdás közben is, kitolásnál is, és éreztem mikor ő is fordult mikor jött ki. :)
2013. márc. 27. 21:41
7/7 anonim válasza:
Szia! Már majdnem 8 hónapja született meg a pici lányom :)! A szülés napján alig mozgott, vajúdás közben, ami 12 óra volt kb. 3-szor éreztem mozogni, de az baromira fájt már akkor, meg az is,a mikor nekem kellett megmozdulnom. Szerintem azért mozgott aznap keveset, mert ő is érezte, hogy valami más.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!