Mire való az eldobható bugyi? Mi a különbség e közt és a hálós bugyi közt? Miből mennyi kell és mire jók? Miben mások mint egy sima pamutbugyi?
Nem tudom, sosem próbáltam, de pont itt az oldalon olvastam pár embertől, hogy kényelmetlen.
Én nem is vettem szülés utánra, hanem kínaiban kapható legolcsóbb pamutbugyit vettem XXL-eset.
Egyet sem kellett eldobni.
Véres lett ugyan, de még a kórházban esténként kiöblítettem, majd otthon gépben átmostam, a mai napig tudom őket hordani.
Szülés után (akár hüvelyi, akár császáros után) sokan annyira véreznek, hogy az az erős vér az életben nem jön ki a pamutbugyikból. Ezért érdemes eldobhatót venni, kivéve ha épp le akarod cserélni az összes bugyogódat és nem sajnálod, ha tönkremegy.
Én a sima eldobhatósban könnyebben tudtam hordani a Tena Ladyt, mint a hálósban, más különbséget nem tapasztaltam.
Hogy mennyit érdemes venni, azt előre nem lehet megmondani... van, aki csak 1-2 napig vérzik, más hetekig. Én utóbbiak közé tartoztam sajnos. Köv. szülésemre veszek vagy egy tucatot, nem olyan nagy tétel, inkább megmaradjon, mint hogy ne legyen elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!