Szülés után eldobhato bugyi, ki használt ilyet?
Figyelt kérdés
Két fajta van amit találtam,az egyik 3db-os halvány szinesek,ez az a hagyományos bugyi fazon,de nem tudom ez mennyire tartaná a betétet a helyén,mert a képen is olyan buggyos felvéve,igaz a combrésznél gumírozott,a másik fajta meg olyan hálos volt,meg a fazonja is olyan mint egy rövidnadrágnak,a képen elég feszesen áll a csajon,de ezt nem is tudom,hogy egyszer használatos-e,ki milyet használt milyen betéttel,mik a tapasztalatok,vegyek vagy ne,hasznos vagy nem???!!! 36+4hkm2013. jan. 31. 14:04
1/22 anonim válasza:
Nekem volt, nem volt kényelmes, így aztán egyet használtam el. Utána sokkal jobban bejöttek az első 2 héten a kínaiban vett, 300 Ft-os "óriásbugyik". Pamut, nem sajnálja az ember és kényelmes. De a szobatársam használta, ő szereti, ezek alapján embere válogatja.
Az a lényeg, hogy valami olyat vigyél be, amit nem sajnálsz, ha véres, koszos lesz, plusz lehet nagy hőfokon mosni. Nem árt, ha nagy, hogy kényelmes legyen óriásbetéttel is.
2/22 Brigi8383 válasza:
Szerintem hasznos dolog aznap és másnap használtam szülés után ami inkább egy rövid nadrágra hasonlít. Jobb azt mint a jó bugyidat kidobni...
3/22 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó. Mivel mindig összevéreztem a bugyit, hiába van benn extra hosszú extra vastag betét, így csak kidobtam a kukába betéttel együtt és kész. Nem kell hazaküldeni kimosatni mással... Pénzben is jobban megéri, mert ha nem akarod folyton mással mosatni otthon, akkor venned kell kb 10 darabot.
4/22 anonim válasza:
Ja és én a bugyi alakút vettem, kicsit buggyos volt, de gumis, így semmi gond nem volt vele.
5/22 anonim válasza:
Ahol én szültem, ott ez a hálós, egyszer használatos bugyi volt az egyetlen, amit megengedtek, hogy szülés után hordjunk, így azt vettem meg. Nagyon jól tartotta a betétet és nem volt kényelmetlen.
6/22 anonim válasza:
szerintem vegyél TENA hálós bugyit a gyógyszertárba, 2db van 1 csomagban és vagy 300ft a sima (halvány színesek) nekem nem vált be hamar kibővül és semmit nem tart.
Könnyű szülést neked! :)
7/22 anonim válasza:
Én is a kínaiban vettem az olcsó mamabugyit, amit nem sajnáltam. Én a tetejébe ráhúztam egy hasszorítós (alakformáló) bugyit is, így a kettő teljesen jól tartotta az óriás betétet, és komfortosabb érzést nyújtott, hogy a felső bugyi "összetart".
8/22 anonim válasza:
rövidnadrágos bugyim volt, nagyon kényelmes, nem nyomta a császáros sebemet.
9/22 anonim válasza:
Én még nem szültem, de én 5 db-os hálós egyszer használatos bugyicsomagot vettem. Remélem ennyi elég lesz a kórházi napokra. Normál bugyifazonja van. Szerintem ez sokkal jobb, mint a jó bugyikat tönkretenni. Én azokat dobnám ki, nem mosogatnám. Lehet, hogy pazarlás, de a fenének van kedve a véres bugyit áztatgatni.
10/22 anonim válasza:
Szerintem hasznos.Ott nem mos az ember,mással kimosatni meg szerintem elég kínos.Nekem a bugyiformájú volt.Kényelmes,és praktikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!