Két fajta van amit találtam,az egyik 3db-os halvány szinesek,ez az a hagyományos bugyi fazon,de nem tudom ez mennyire tartaná a betétet a helyén,mert a képen is olyan buggyos felvéve,igaz a combrésznél gumírozott,a másik fajta meg olyan hálos volt,meg a fazonja is olyan mint egy rövidnadrágnak,a képen elég feszesen áll a csajon,de ezt nem is tudom,hogy egyszer használatos-e,ki milyet használt milyen betéttel,mik a tapasztalatok,vegyek vagy ne,hasznos vagy nem???!!! 36+4hkm
Most én is ilyen eldobhatót vettem egy bababoltban,de 5 db van egy dobozban. Hogy mire számítsak,nem tudom még igazán,csak amiket olvasok más fórumokon (hasznosnak találják,meg vannak elégedve),így van mellé készítve pár rendes fehérnemű is.
Eddig csak sima fehérneműket vittem... Azokat én minden használat után ott a kórházban kimostam és kiterítettem (ahogy mindenki!!).
Üdv:39hkm
2013. jan. 31. 14:25
12/22 krisztivan válasza:
Bugyi formájú,tiszta háló.Nem tudtam magamnak cserélni és ez könnyebben kezelhető volt mint a rendes bugyi.Én kimostam,csak próba képpen és tökéletes lett(bár utána kidobtam).
13/22 anonim válasza:
Én is használtam, és ki is lehet mosni, nem kell eldobni, és 10 perc alatt megszárad. Nem is egyszer használatos.
Én kórházban ki is öblítettem magamnak, ha véres lett.
14/22 anonim válasza:
Szinten a halos jott be. Ki is lehet mosni es pillanatok alatt megszarad.
2013. jan. 31. 14:29
15/22 anonim válasza:
Enyémből kijött a vér, fel fogom a következő szülésnél is használni.
Én ilyen Tena rögzítőnadrágot használtam, ez nagyon jó volt, száras, stabilan tartja a betétet. Vettem 2 csomaggal biztos ami biztos, de este ki is mostam, és nagyon gyorsan megszáradt. Szerintem szuper, és olcsó is!!!
2013. jan. 31. 15:45
17/22 anonim válasza:
Piacon 100Ft/db bugyit vittem 10 db-ot,olyat ami rendesen hozzámsimul.Kidobtam ami koszs lett,nem kár érte.
2013. jan. 31. 15:49
18/22 anonim válasza:
Én is vettem a bugyisat, hát, a guminál vágott, egyébként meg buggyos volt, szóval marha kényelmetlen. Kínaiban én is vettem néhány pamutbugyit, azok bejöttek. A rövidnacis eldobhatósat nem próbáltam.
2013. jan. 31. 15:56
19/22 anonim válasza:
Nekem bugyiformájú eldobható bugyim volt, nagyon bevált, főleg a kórházban. Most a másodiknál is veszek mindenképpen!
2013. jan. 31. 22:47
20/22 anonim válasza:
Lányok, linkelnétek? Nem tudom pontosan milyenről beszéltek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!