Mi a különbség az eldobható és a sima borotva között? Én eddig simát használtam, de ma kipróbáltam az eldobhatót és sokkal jobban levitte a szőrt.
Hát akkor ez a különbség köztük :)
Amúgy mit jelent nálad a sima borotva?
A sima borotván a cserélhető pengést érted?
Mert ha igen, akkor az elvben nincsen semmi különbség, csak amíg az eldobhatót eldobod, mert már életlen, addig a "simában" kicseréled a pengét.
Nekem venus embrance és breez van, mindkettőt nagyon szeretem :)
Igen a simán a cserélhető pengéset értem.:)
Akkor ezekszerint többször is használhatom az eldobhatót, nem csak egyszer?
Amúgy mi a különbség a férfi és női borotva között? Mert lány vagyok, de gilette volt itthon és ha jól tudom az férfi. Baj hogy azt használtam?
szia!
azért vitte le jobban ,mert az eldobható borotvák általában több pengések,így az első pengesor ha nem is vágta le precízen a szőrt akkor a 2.3. penge már fullra leszedi.
először én is simát használtam de mindig megvágtam magamat amikor a pengét cseréltem,
ha tiszta a férfi eldobhatós borotva ,szóval más nem használta,akkor te is nyugodtan borotválkozhatsz vele.
és egy ilyen borotvát többször lehet használni.amikor már érzed hogy nem nagyon viszi a szőrt vagy az a zselés rész a pengesorok felett már nagyon elkopott akkor dobd ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!