Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A kórházba hány db betét és...

A kórházba hány db betét és hány db eldobható bugyi kell?

Figyelt kérdés
2013. márc. 27. 18:19
 1/6 anonim ***** válasza:
Ezt senki nem fogja tudni megmondani:)
2013. márc. 27. 18:45
 2/6 anonim ***** válasza:

betétből napi 3-4-et számolj, bugyiból 2-3-at naponta

de az eldobható bugyik árából már rendes pamutbugyit is vehetsz, és akkor otthon a gyermekágyi időszakban is lesz nyűhető bugyid. lehetőleg nagyobbat vegyél, hogy a betét is elférjen benne

2013. márc. 27. 19:10
 3/6 anonim ***** válasza:

Betét minnél több, mert nem adnak!Tena betétet vegyél, mert az elég vastag, de 2csomagot(2x10db) legalább vigyél a kórházba!Ha nem is használod el mindet, jó lesz otthonra szülés után.

Eldobható bugyi miért kellene??

Ha van rendes nagyobb sima bugyid(úgy értem ami a csípődig felér) akkor az teljesen jó!

Én 4hete szültem, a saját fekete bugyimban voltam(természtesen nem tanga)amire jól ráfért a Tena betét, sőt Én duplán raktam fel, ami tök jó volt, jól felfogott mindent, és kényelmes is volt!

2013. márc. 28. 12:24
 4/6 anonim ***** válasza:
Csak saját tapasztalatot tudok megosztani: én az első kb. 12 órában félóránként jártam pisilni (elindult a sok víz kifelé a szervezetemből), és minden pisinél cseréltem betétet (szülésznő javaslatára). Utána is minden pisilésnél, szóval az első nap elfogyhatott kb. 18 db, utána meg napi kb. 8. Eldobható bugyi helyett sokkal jobb a Tena hálós bugyi, mert jól szellőzik ami ilyenkor nagyon fontos, és ha kiöblíted akkor nagyon gyorsan megszárad, nem is volt nálam 3 db-nál több, mert mindig a zuhany alatt gyorsan ki is mostam és köv. zuhanyra meg is száradt, szóval elvileg 2 is elég lett volna.
2013. márc. 28. 13:10
 5/6 anonim ***** válasza:

Ezt előre nem lehet megmondani. Azt mindig elmondják, hogy szüléshez ne normál betét vigyél, hanem tenat (vagy valami hasonlót). Na hát ebből nekem csak 1-2 db kellett közvetlenül a szülés után. A sima betét utána elég volt már a kórházban is. Viszont hálós eldobható bugyit vittem (felkészülve a vérádatra). Ennek mondjuk utólag is örülök, mert a vér ugye max akkor jön ki a bugyiból, ha frissiben beáztatod, amit ugye a kórházban nem állsz neki. Na és nekem azért lett mégis véres, mert lehet egy betét lepedő méretű is, ha háton fekszek éjjel, akkor a vér nem ér el a betétig, hanem kicsorog a 2 farpofám között.

Szerintem tenából vegyél egy csomaggal, ha többre lesz szükség, akármikor elszaladhat a párod venni még.

2013. márc. 29. 12:49
 6/6 anonim válasza:
Ha megvan a menzeszed akkor számolj naponnta olyan 3darab betéttel,modjuk én 2bugyit szoktam olyankor felvenni,hogy ha átáznák(érted remélem)számolj bugyibol naponta 2-őt
2013. ápr. 9. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!