A kórházba hány db betét és hány db eldobható bugyi kell?
betétből napi 3-4-et számolj, bugyiból 2-3-at naponta
de az eldobható bugyik árából már rendes pamutbugyit is vehetsz, és akkor otthon a gyermekágyi időszakban is lesz nyűhető bugyid. lehetőleg nagyobbat vegyél, hogy a betét is elférjen benne
Betét minnél több, mert nem adnak!Tena betétet vegyél, mert az elég vastag, de 2csomagot(2x10db) legalább vigyél a kórházba!Ha nem is használod el mindet, jó lesz otthonra szülés után.
Eldobható bugyi miért kellene??
Ha van rendes nagyobb sima bugyid(úgy értem ami a csípődig felér) akkor az teljesen jó!
Én 4hete szültem, a saját fekete bugyimban voltam(természtesen nem tanga)amire jól ráfért a Tena betét, sőt Én duplán raktam fel, ami tök jó volt, jól felfogott mindent, és kényelmes is volt!
Ezt előre nem lehet megmondani. Azt mindig elmondják, hogy szüléshez ne normál betét vigyél, hanem tenat (vagy valami hasonlót). Na hát ebből nekem csak 1-2 db kellett közvetlenül a szülés után. A sima betét utána elég volt már a kórházban is. Viszont hálós eldobható bugyit vittem (felkészülve a vérádatra). Ennek mondjuk utólag is örülök, mert a vér ugye max akkor jön ki a bugyiból, ha frissiben beáztatod, amit ugye a kórházban nem állsz neki. Na és nekem azért lett mégis véres, mert lehet egy betét lepedő méretű is, ha háton fekszek éjjel, akkor a vér nem ér el a betétig, hanem kicsorog a 2 farpofám között.
Szerintem tenából vegyél egy csomaggal, ha többre lesz szükség, akármikor elszaladhat a párod venni még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!