Szóval akkor most létezik a Tenafix (mosható, könnyen száradó, betétet tartalmazó) bugyi, és létezik az eldobható bugyi amibe a Tena betét kell? Bocsi, de már teljesen belezavarodtam.
Figyelt kérdés
2008. dec. 13. 10:53
1/3 anonim válasza:
nekem eldobható bugyim volt, és abba ragasztottam a betétet. Így nem kellett bajlodnóm a mosással.
2/3 anonim válasza:
Én Tena bugyit használtam Libress betéttel. Nagyon jó mert jól tart és szellőzik. Csak a kórházban használtam.
3/3 anonim válasza:
Igen, létezik mindkettő. Szerintem jobb az eldobható, nekem elég volt belőle 4 darab. Nem kellett vacakolni vele, csak bele a kukába, és kész. Bababoltban vettem, 5 darab volt 500 ft körül.
Vettem Tena bugyit is patikában jó drágáért, de azt nem is használtam.
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!