A betét ragasztója nem szedi szét az eldobható bugyit? Érdemes megvenni a kórházi napokra?
Figyelt kérdés
Igazából arra vagyok kíváncsi, hogy a betéttel együtt ki kell-e dobni, vagy lejön róla a betét, és lehet-e csak a betétet cserélni a használata alatt?2009. febr. 25. 15:16
1/5 anonim válasza:
Lejön róla. De nekem amikor bepiszkolódott, nem volt hangulatom kimosni (minden egyéb problémám nagyobb volt ennél), így szépen kidobtam. Ezt persze nem úgy kell elképzelni, h 1 betét=1 bugyi. Több betétet is "elbírnak" ezek a bugyik.
2/5 anonim válasza:
Lehet benne cserélgetni a betétet. Szerintem érdemes venni. Nekem legalábbis jól jött, hogy ilyen volt nálam.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor mindenképp veszek. Nem mindegy, mit ken össze az ember....
2009. febr. 25. 15:38
4/5 anonim válasza:
Szerintem jobb a gyógyszertárban kapható hálós bugyi. Magas a dereka, pillanatok alatt kimosható és meg is szárad. Magas a dereka, picit tartja is a pocit és nagyon kényelmes, nem vág be sehol. Pár száz forint 2 db. Én a tena lédihez vettem. Nagyon örültem neki!
5/5 anonim válasza:
Én is a tena hálós bugyira szavazok. Sokkal jobban tart mint az eldobható. Nekem volt mindkettő tapasztalatból mondom, és a hálós kényelmesebb is! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!