Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szerintetek készüljek, szülni...

Szerintetek készüljek, szülni fogok ma?

Figyelt kérdés
tegnap éjjel már majdnem bementem a kórházba, olyan erős fájásaim voltak, de aztán a meleg zuhanytól elmúltak. egész éjjel meg-megébredtem kisebb-nagyobb fájásokra, és ma is egész nap rendszertelenül rámjönnek, és ha épp nem fáj, akkor is nagyon feszül, alig birok menni. készülődjek, hogy vad éjszakám lesz?:) 39 plusz 5 hkm.

2013. márc. 23. 17:27
 1/5 anonim ***** válasza:

Ezt nem lehet tudni, de közeleg, az biztos.

Az a legjobb, ha lefekszel aludni, pihenj, amyg tudsz.:)

2013. márc. 23. 17:33
 2/5 anonim ***** válasza:

Igen, ez nagyon úgy hangzik, pláne 39+5-nél, de persze te érzed, hogy mikor mennyire fáj, milyen időközönként, stb.

Én is azt tanácsolnám, hogy pihenj, amig lehet, de ha úgy érzed, biztonságosabb volna orvosi felügyelet mellett tölteni az éjszakát, hát inkább menj be, ilyenkor rárakját a pocira az NST-t is, a baba szivhangjait megnézik, megnyugtatóbb lehet.

Jaj, de jó már neked, hamarosan találkozol a kismanóddal :)

Fiú? Lány? Majd irj, ha indulsz, meg utána is, hogy volt!!!

Szoritok nektek, hogy gyors és egyszerű szülés legyen :)

2 kislány anyukája, 12 hkm

2013. márc. 23. 17:42
 3/5 anonim válasza:
0%

húú nem tudom de én nembiztos hogy lehetsges pár óra/nappal a szülés előtt gépeznék ejnye-ejnye:D

Na, megszületett már?

És amúgy mit jelent ez hogy hkm? Mindenhol ezt olvasom és nagyon irritál hogy nem tudom xd

2013. márc. 25. 20:00
 4/5 anonim ***** válasza:
HKM : heteskismama ....azért nem volt olyan bonyolult ugye?
2013. márc. 26. 00:46
 5/5 anonim ***** válasza:
Miért? Mit csinálnál?
2013. márc. 26. 06:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!