Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyi kiló maradt rajtatok...

Mennyi kiló maradt rajtatok szülés után? Párotokat mennyire zavarta ez?

Figyelt kérdés
2013. márc. 20. 17:22
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
58 kg voltam, amikor terhes lettem, 70kg -mal mentem szülni, haza menetelnél 62 kg. Kb. 2 hónap alatt 68-ra híztam vissza. 2 évesen bölcsibe ment a fiam, a beszoktatás alatt lefogytam 54kg-ra, most 52 vagyok.
2013. márc. 20. 20:44
 22/27 anonim ***** válasza:
7kg-ot híztam, ami rajtam maradt, az a megnövekedett tejmennyiség miatt a melleim súlya, meg a pocakomon kb fél kg háj. A "páromat" nem érdekli, 7hónapos terhes voltam amikor elhagyott...
2013. márc. 20. 21:47
 23/27 anonim ***** válasza:

8 kg-val vagyok több mint mikor teherbe estem, még szoptatok, ezért nem kezdtem el a fogyókúrát, de 1-2 héten belül elkezdem. Kb 15 kg-t kéne leadnom, sajna volt rajtam fölösleg már akkor is mikor teherbe estem.

Ezt azért írtam le mert az olyan anyukák mint én is nem merik leírni, pedig vagyunk még egy páran ilyen kevésbé szuper anyukák :( Ezért nem kéne minket bántani...

Másfél éves kisfiú anyukája

2013. márc. 21. 00:32
 24/27 anonim ***** válasza:

jah és a 36. hétig dolgoztam úgy hogy hajnal fél 6-kor ment a buszom, és este fél 8-ra értem haza, mellette pedig szénhidrát diétáznom is kellett! Szóval nem csak feküdtem.... Ez hogy ki mennyit szed fel terhessége alatt genetika kérdése is!

Előző voltam

2013. márc. 21. 00:35
 25/27 anonim válasza:
Én nagyon sokat híztam sajnos terhesség alatt, egészen pontosan 26 kg-ot. Amikor hazajöttem a kórházból még akkor is volt rajtam 20 kg plusz. A férjemet viszont soha nem zavarta, legalábbis nekem nem mondta és nem éreztette velem. Már majdnem 2 éves volt a kisfiam amikor elég kitartó voltam ahhoz hogy végig csináljak egy diétát. Így sikerült lefogynom 24 kg-ot. De bevallom, marha nagy akaraterő kellett hozzá. Egyébként nem tudom hogy mire foghatnám, talán én is a genetikára, de nagyon könnyen hízok. Kicsit több szénhidrátot viszek be és rögtön rakódnak le a kilók.
2013. márc. 21. 10:00
 26/27 Hajka válasza:
Én 18 kg-ot híztam. 78 kg-mal mentem szülni és 69 kg-mal jöttem haza és még szedtem is vissza. Sohasem voltam hízékony, bármit ehettem bármikor mindig tartottam a versenysúlyom. Azonban szülés után nem akar lemenni, bár még csak 2 és fél hónapos a lányom. Lehet én vagyok türelmetlen, de a páromat egyáltalán nem zavarja, nem vettem észre semmilyen változást. Engem sokkal inkább feszélyez. :(
2013. márc. 21. 16:50
 27/27 anonim ***** válasza:
aki felszedi sok sulyt az is ugyanugy lefogy szülés után mint aki keveset hizott
2021. nov. 18. 14:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!