Kb hány kiló megy le szülés után közvetlenül?
53 kilósan lettem terhes, 41.héten 72 kilóval mentem szülni, 4 nap múlva jöttünk haza, akkor voltam 64 kiló, most 3 hós a babám, én meg 57 kiló.
Hozzá kell tennem, nekem 60 kiló az alapsúlyom, amikor teherbe estem, épp hasonlítottam egy gilisztához, kilátszott az összes csontom (174 cm).
Szeretnék újra 60 kiló lenni, de nem fog menni :(
A szülés után cirka 8-10 kiló le fog menni: baba, víz, méhlepény, magzatvíz, egyebek...
Rólam lement kemény 5-6 kiló, barátnőmről 20.
Erre a kérdésre nincs reális válasz, mert minden egyes női szervezet más. Statisztikát nincs értelme csinálni belőle mert nem tudhatod hogy erősíteni fogod azt, avagy gyengíteni. Azt még megemlítem hogy szoptatás alatt valaki hízik valaki fogy, senki nem tudhatja előre melyik típus lesz! Leírhatják ide 50-en hogy nekik hogy volt, azzal sajnos ne leszel előrébb, ezt abszolút nem rosszindulatból mondom, inkább csak azért hogy ha sok hízós anyuka ír, ne keseredj el, ha meg sok fogyós anyuka, akkor meg ne családj nagyot.
Könnyű szülést és jó babázást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!