1 hónapja szültem, normáls hogy még mindig vérzek? Az előbb meg úgy elöntött a vér mint közvetlenül szülés után.
Figyelt kérdés
2011. ápr. 18. 10:52
2/16 anonim válasza:
3/16 anonim válasza:
teljesen normális, ezért 6 hét a gyermekágyas időszak. Fogsz még vérezni, aztán lesz olyan, hogy azt hiszed, vége van, majd 2 nap szünet után ismét beindul. Aztán kisárgul a váladék, az jelzi, hogy közeledik a tisztulás a végéhez.
4/16 anonim válasza:
5/16 anonim válasza:
ha eddig sokkal enyhébb volt, elképzelhető, hogy a menstruációd jött meg. szoptatsz, van elég tejed?
6/16 A kérdező kommentje:
Igen,szoptatok. Annyira elöntött hogy állt a papucsomban a vér mikor felálltam, és nagy alvadtvér darabok is kipottyantak belőlem. Ez biztos normális?
2011. ápr. 18. 11:44
7/16 anonim válasza:
elvileg még akkor is megjöhet, de akár a gyermekágyi vérzés is erősödhet. ezt orvos tudná megmondani. ha úgy érzed, hogy súlyossá válik a dolog, látogass el a nőgyógyászhoz. abból baj nem lehet.
8/16 anonim válasza:
én nem akarok hülyeséget mondani, de nekem a doki azt mondta ha darabos alvadt véres akkor azért csörögjek rá.
Egy telefont szerintem megér.
9/16 anonim válasza:
HA nem írtad volna, hogy darabos a vér, azt mondom normális. Nekem volt olyan, hogy azt hittem, már elmúlt a vérzés, de amikor szoptattam, újra nagyon véreztem. (mondjuk ebből is látszik, hogy a szoptatás segíti a méh összehúzódását.) Szerintem azért megér egy telefont egy dokinak. Mintsem hogy idegeskedjél...
10/16 anonim válasza:
Szia!
Telefonálj a dokidnak minél hamarabb, mert ez nem nagyon jó:(!
Nekem is ez volt nem tudott rendesen összehúzódni a méhem és majdnem kaparásom lett:((, a doki eragam cseppet mondott, hogy szedjek és attól jobb lett, ha nem lettem volna jobban akkor a kaparást nem úsztam volna meg.
Engem is az 5 héten folyamatosan 2 naponta öntött el a vér, 8 hétig véreztem aztán 3 nap szünet után már a mensim jött meg.
Utána már minden rendbe jött.
Üdv két gyermekes Anyuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!