Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 1 hónapja szültem, normáls...

1 hónapja szültem, normáls hogy még mindig vérzek? Az előbb meg úgy elöntött a vér mint közvetlenül szülés után.

Figyelt kérdés
2011. ápr. 18. 10:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Velem 1 héttel szülés után történt:

elmúlófélben volt a lochiám, alig volt némi rózsaszínes barnás fehéres enyhe folyás, tisztasági betét elég volt. Egyszercsak felkeltem a délutáni pihimből és minden véres lett, a szőnyeg is. Rohammentő, kórház, ultrahang (a méhlepény egy darabját hagyták bennem!!!) kaparás teljesen éberen és fájdalomcsillapítás NÉLKÜL, frissen szült méhemet...ááááhh le se lehet írni. Ügyeletes doki szerint fél óra késedelem és elvérzek, meg csoda hogy nem fertőződött el. Egy napug tartottak csak bent szerencsére, a tejem se ment el, a babám is visszafogadta a cicimet. De sose bocsátok meg a FIZETETT dokimnak ezért a "kis bakiért".

A protokoll szerint: ha a vérzés bűzössé, vagy élénkpirossá és bőségessé, vagy darabossá válik bármikor a 6 hétben, AZONNAL kórház.

2011. ápr. 18. 15:51
 12/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Aki azt mondja igen normális az téved!Nekem is anno ezt mondták bent a szobatársaim ezért én is normálisnak vettem hogy nagyon vérzek.De nem volt az,nem szóltam így csak a 3.nap vették észre varratszedés elött kijött belőlem egy darab,aztán gyors Uh és sajnos reggel műtét,de a 4 nap alatt annyira véreztem hogy kapnom kellett 2 tasak vért.De ezt is csak akkor vették észre mikor már jöhettem volna haza,de mivel fal fehér voltam elküldtek vérvételre,de nem volt mit levegyenek!

Mindenképp hívd fel az orvosod,és nézzen meg!Akár egy UH-val,ez nem játék!Kívánom ne legyen semmi gond,de csak akkor nyugodj meg ha ezt egy orvostól hallod!

2011. ápr. 18. 16:28
 13/16 A kérdező kommentje:
Engem szülés után közvetlenül kapartak mert bent maradt a lepény fele. Nagyon fájt nekem is. De gondolom 5 héttel szülés után nem ez miatt vérzek.
2011. ápr. 18. 22:33
 14/16 anonim ***** válasza:

Hát sajnos van akit többször kell kaparni,mire jó lesz.

Kaptál oxitocint?Mert ha nem akkor a méhed nem tud vissza húzódni.akkor meg lehet attól van,de orvos biztos jobban megmondaná.

2011. ápr. 19. 20:41
 15/16 A kérdező kommentje:
Nem kaptam.
2011. ápr. 19. 21:33
 16/16 anonim válasza:
nem normális.engem 2öntöt el otthon a vér elmentem dokihoz azt mondta h rendbe vagyok rá pár napra ugy ömlött belölem h else akart állni korház lett a vége egészségügyi kaparás
2011. ápr. 20. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!