Hány kiló híztál a terhesség alatt? Vissza feszesedett-e a bőr a hasadon szülés után?
első gyerekkel 30-at, hat hét alatt lement, egy hónap után (császáros voltam) finoman elkezdtem tornázni, mert kis kötényben megmaradt a bőr, négy hónap alatt deszka hasam lett, olyan mint előtte. a striák helye is csak akkor látszott, ha valaki nagyon közelről nézte.
most a második gyerekkel 20 kilónál tartok...36. hét....
8 KG HÍZTEM, ÉS MÁR EDZEM IS.
a HASAM SZINTE NEM IS VÁLTOZOTT SEMMIT. lAPOS. 5 HÓS BABA ANYUKÁJA
Genetika.
Én 12 kilót híztam, most három kilóval vagyok könnyebb, mint teherbeeséskor (fél éves a gyerek), az összes régi ruhám esik le rólam, a cicijeim viszont nem férnek bele. De a bőr még nem feszes egyszerűen. Nem lóg, nincs kötény, de a kötőszöveteim nem rugalmasak.
14 kilót híztam a terhesség alatt. 2 hónappal szülés utánra lement ez a 14 és még 8 is. Olyan vagyok, mint egy giliszta.
A hasam olyasmi mint volt, csak kicsit szétrepedt a hasizmom :( a köldökpirszing lyuka is szétrepedt kb fél centin. Bőr amúgy ugyanolyan, háj nincs.
9-10 kilót, és a hasam már most szinte teljesen visszament, és szerencsére a bőröm sem olyan nagyon lötyögős, csak érezni ha megnyomom hogy puha a hasam, nem feszes.
2 hete szültem. Ez szerintem alkat kérdése is.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
10 kilót híztam, de szinte csak a hasamon látszik. Nagy babát jósolnak(tegnapelőttre voltam kiírva). Szerintetek ennyi hízástól még lehet a régi a hasam? Kb. 50 centivel nagyobb a haskörméretem, mint terhesség előtt.
Várok még további válaszokat és tapasztalatokat is,az eddigieket pedig mégegyszer köszönöm. :)
:) Én 10 kg-ot híztam ikrekkel és hatalmas pocim volt.
Most szinte vékonyabb vagyok mint voltam és a hasam sem változott, szépen visszahúzódott, még csík sincs rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!