Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hány kiló híztál a terhesség...

Hány kiló híztál a terhesség alatt? Vissza feszesedett-e a bőr a hasadon szülés után?

Figyelt kérdés
2009. okt. 16. 15:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

első gyerekkel 30-at, hat hét alatt lement, egy hónap után (császáros voltam) finoman elkezdtem tornázni, mert kis kötényben megmaradt a bőr, négy hónap alatt deszka hasam lett, olyan mint előtte. a striák helye is csak akkor látszott, ha valaki nagyon közelről nézte.

most a második gyerekkel 20 kilónál tartok...36. hét....

2009. okt. 16. 15:42
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
1.gyerekkel 23 kg ugrott fel,mint egy anyakoca úgy néztem ki!9 hónap alatt(amíg szopott)lement 24 kg és olyan volt a hasam mint lánykoromban,kivéve egy pár striát!2.gyermekünkkel 12 jött fel,6 hónap alatt szépen vissza fogytam és ahasam is rendben lett hozzáteszem mindkettő császárral született.A 3. babát a normál súlyommal(62 kg)kezdtem,29 hetet töltöm vasárnap és 70 kg vagyok!Nekem a szoptatás és a torna ami segített,hogy vissza kapjam a súlyomat!
2009. okt. 16. 15:44
 3/12 anonim ***** válasza:
48%

8 KG HÍZTEM, ÉS MÁR EDZEM IS.

a HASAM SZINTE NEM IS VÁLTOZOTT SEMMIT. lAPOS. 5 HÓS BABA ANYUKÁJA

2009. okt. 16. 16:18
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Genetika.

Én 12 kilót híztam, most három kilóval vagyok könnyebb, mint teherbeeséskor (fél éves a gyerek), az összes régi ruhám esik le rólam, a cicijeim viszont nem férnek bele. De a bőr még nem feszes egyszerűen. Nem lóg, nincs kötény, de a kötőszöveteim nem rugalmasak.

2009. okt. 16. 16:19
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Elsővel 17, másodikkal 15, harmadikkal 13 kilót, de pár hónap alatt lement mindig. Nem tornáztam, csak szoptattam és fejtem.
2009. okt. 16. 16:20
 6/12 anonim ***** válasza:
93%
16.20-as vagyok újra. Bár a súlyom mindig visszament, a bőr a hasamon nem 100%-ig. Mondjuk még picik, és már várom a negyediket. Szerintem ha valaki nem esik újra teherbe, akkor 1-2 év alatt teljesen vissza tud húzódni a has. Persze ez alkati kérdés.
2009. okt. 16. 16:22
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

14 kilót híztam a terhesség alatt. 2 hónappal szülés utánra lement ez a 14 és még 8 is. Olyan vagyok, mint egy giliszta.

A hasam olyasmi mint volt, csak kicsit szétrepedt a hasizmom :( a köldökpirszing lyuka is szétrepedt kb fél centin. Bőr amúgy ugyanolyan, háj nincs.

2009. okt. 16. 16:31
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

9-10 kilót, és a hasam már most szinte teljesen visszament, és szerencsére a bőröm sem olyan nagyon lötyögős, csak érezni ha megnyomom hogy puha a hasam, nem feszes.

2 hete szültem. Ez szerintem alkat kérdése is.

2009. okt. 16. 16:32
 9/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

10 kilót híztam, de szinte csak a hasamon látszik. Nagy babát jósolnak(tegnapelőttre voltam kiírva). Szerintetek ennyi hízástól még lehet a régi a hasam? Kb. 50 centivel nagyobb a haskörméretem, mint terhesség előtt.

Várok még további válaszokat és tapasztalatokat is,az eddigieket pedig mégegyszer köszönöm. :)

2009. okt. 16. 16:52
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

:) Én 10 kg-ot híztam ikrekkel és hatalmas pocim volt.

Most szinte vékonyabb vagyok mint voltam és a hasam sem változott, szépen visszahúzódott, még csík sincs rajta.

2009. okt. 16. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!