Szülést akarnak indítanni pénteken. Írnátok nekem valamit ami biztos hogy megindítanná a szülést?
Ez egy homeopátiás koktél receptje:
Javasoltam már itt valakinek, de megijedt tőle. Szerintem nem rosszabb, mint amikor egy kórházi ágyon kényelmetlenkedve órákig kapod az oxytocint és az egész folyamatot a doki diktálja. Itt legalább te döntöd el, mikor kezded, az első órákat még otthon töltheted, és a fájások ritmusa, erősödése is közelebb áll a spontán szüléshez. Én a második gyereket homeós segítséggel szültem, pár óra alatt, 36 évesen. Az első indított szülés volt, császár lett a vége. A koktélt akkor még nem ismertem, sajnos...
Nekem az egésznapos vásárlás jött be. Gyakorlatilag reggel 9-tól du 4-ig mászkáltunk (autóvásárlás volt terítéken a trónörökös tiszteletére) és 1/2 5-kor elkezdett folyni a vizem.
Egy kimerítő séta talán neked is beindíthatja.
Boldog születésnapot!
9hetes kismami
Én is visszatartáson voltam 29 hetesen, és aztán még 2X, és már túlhordtam 3 napja.
Pedig 39 hetesen költöztünk, előtte egy hetet pakoltam, most azóta pakolok, könyves dobozokat cipelek, rakom ki, takarítok, boltba megyek, városban intézkedek, szexelünk, meleg fürdőt veszek, lépcsőzőgépet használok, de semmi...
Most én is leírom a homeos koktélt, holnap megyek úgyis gyógyszertárba, vajúdáshoz bogyóért, esküszöm kipróbálom..
Sok sikert neked is:-)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!