Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ez mi lehet? Részletezem lent!

Ez mi lehet? Részletezem lent!

Figyelt kérdés
Elment a nyákdugóm ma fürdés után,azóta ilyen rózsaszínes lötyi folyik! Ma voltam a dokimhoz,megvizsgált,méhszáj 2111! Derekam görcsöl!! Ez már szülés lesz??? Vagy várjak nyugodtan????
2009. szept. 14. 22:19
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Ha közel laktok a kórházhoz - 5-10 perc - akkor, ha rendsszeres 10 perces fájásaid lesznek, indulj el.

Csak a derekad fáj? Nekem a magzatvizem volt ilyen rózsaszines vizes, bár nekem inditott szülésem volt, ott burokrepesztéssel kezdtünk. De ez neked a vizsgálattól is lehet. Nekem is volt ilyen az utolsó időkben a vizsgálat után. Na most nem valami sokat segitettem és még össze-vissza is irtam. Ne idegeskedj. Közel laktok a kórházhoz? Van autótok?

2009. szept. 14. 22:28
 2/18 A kérdező kommentje:

Van autónk,de nem nagyon lakunk közel a korházhoz,20perc!

Nekem vizsgálat után nem volt semmi folyás sem,csak most fürdés után ez a véres nagyon sűrű valami,azóta meg rózsaszines,mintha pisi lenne csak rózsaszín!! CSak a derekam fáj,meg néha bekeményszik a pocakom,de nem rendszeresen!

2009. szept. 14. 22:35
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Hányadik hétben jársz?

Ha úgy gondolod, hogy ez magzatviz, mert sajnos ezt innen nem tudom megállapitani, akkor inkább menjetek be a kórházba és ott megnézik, ez a legbiztosabb. Van, aki akár 1-2 háttel a nyákdugó távozása után szül csak meg.

A magzatviz enyhén rózsaszines szinű és vizes. Nekem burokrepesztés után jött hirtelen egy nagyobb löket aztán itt-ott egy pici és megint löketszerűen, ez igy folyamatosan... Ha ez magzatviz, menj be a kórházba. Nekem mindig azt mondta a doki, hogy inkább menjek be 10x feleslegesen, mint egyszer későn!! Voltam is bennt, vaklárma volt, mint a filmekben :) De inkább igy legyen!

2009. szept. 14. 22:59
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez már a szülés kezdete lesz, nekem is hasonlóan indult. Fájdogáltam, lefeküdtem aludni, majd a 3 percesekre keltem és rá 3 órára már megvolt a kicsi fiam. Szerintem a magzatvízed szivárog, sőt szülés előtt normális a nagyon kevéske rózsaszínes vérzés is.

Készülj el, fürödj meg, moss hajat kényelmesen, ha rendszereződnek a fájások, akkor hát hajrá....:-)

Sok sikert, irigyellek, szerettem szülni:-DD

2009. szept. 14. 23:06
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben indulnék a kórházba.Nekem is szivárgott a magzatviz,nagyon gyenge 10 perces fájásaim voltak,de burkot repesztett a doki és meginditotta a szülést.
2009. szept. 14. 23:19
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A rózsaszínes cucc valószínű még a nyákdugó maradványa. A magzat víz nem szokott rózsaszínű lenni még akkor sem ha szivárog. Ha a doki nem mondta, hogy maradnod kell mert szülsz akkor nem kell aggódnod, minden rendben van, de lelkiekben már készülhetsz, hogy akármikor beindulhat a szülés.

2009. szept. 15. 07:45
 7/18 anonim ***** válasza:
A kisasszony biztos megszült azóta:-DDD
2009. szept. 15. 09:24
 8/18 A kérdező kommentje:

Sziasztok!! Még egyben...........azóta is jön a rózsaszínes lötyi,szülésznőmmel,most beszéltem,azt mondta pihenjek,mert bármikor megrepedhet a burok és szülünk..........és ez a magzatviz ami szivárog!:)

KÖSZÖNÖM A GYORS ÉS SZÁMOMRA NAGYON HASZNOS VÁLASZOKAT! :)

2009. szept. 15. 11:49
 9/18 A kérdező kommentje:

JA és még egy válasz csütörtökön töltjük a 39 .hetet! Ma vagyunk 38+5! Úgyhogy várom nagyon!

Köszönöm!! :)

2009. szept. 15. 11:50
 10/18 anonim ***** válasza:
Hát akkor szorítok!! Nem hiszem, hogy átléped a 39. hetet, sőt, szerintem órák kérdése, hogy beinduljon. Gyors szülést Neked! Írd meg, hogyan alakult:-)
2009. szept. 15. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!