Akad itt olyan kismama/anyuka, aki császáros szülés után nem ragaszkodott és nem is vágyott hüvelyi szülésre?
Most vagyok 8 hetes, a fiam 3 éves múlt.
Sok kérdést olvastam itt, hogy hogyan lehet császár után természetes úton szülni. Ma beszélgettem erről egy másik császáros anyuka ismerősömmel, aki azt mondta, hogy neki a második terhességénél az lesz az első kérdése, hogy szülhet-e természetes úton?
Nos én ezeknek pont az ellenkezője vagyok. Mikor kérdezte a fent említett ismerősöm, hogy mire készülök, mondtam, hogy eleve császárra. Valahogy nem érzem azt a görcsös vágyat amit itt is nagyon sokan leírnak, hogy természetes úton akarjak szülni...
Lehet, hogy az ismeretlentől is félek, mert a fiammal magzatvíz szivárgás után, 8 órányi oxitocin injekció ellenére sem volt egy minimális fájásom sem, és nem tágultam semmit. Szívhang esés miatt toltak is be a műtőbe. Tehát elképzelésem sincs, hogy hogyan zajlik egy természetes szülés, milyen érzés mikor jönnek a fájások, és nem is vágyom rá, hogy átéljem...
Nagy gond van velem? Ugye nem én vagyok az egyetlen aki így gondolkodik?
Szia! Ugyanígy vagyok a dologgal. Mivel az elsőt is császárral vették ki, nekem megfelel következőre is, és nem is vágyok az igazi szülésre.
Mondjuk annyira nem reklámozom, de úgysem szülhetek természetes úton... és az embert egyesek megkövezik, hogy mit képzel ez magáról stb. .
Szerintem semmivel sem vagyunk kevesebbek, bárki bármit mond!
Köszönöm!
Úgy örülök, hogy máris ennyi válasz érkezett! :)
Reménykedtem benne, hogy nem csak én vagyok olyan "tökéletlen" anya, aki másodjára is beéri a császárral! És ha lehetek őszinte sejtettem is, hogy többen vagyunk így, csak ugye ezen az oldalon nem feltétlen szerencsés ezt hangoztatni, mert előbb utóbb biztos megkapjuk a magunkét... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!