Szülés után, ahogy kinyomja a kismama a babát, tényleg rögtön abba maradnak a fájások? Vagy azért szülés után kell még egy kis idő míg elmúlnak?
Hát, a fájások abbamaradnak, viszont elkezdődnek az utófájások:)
Nekem második szülés után valami eszméletlenül fájt. Első után nem volt vészes. Sztem a 6 hét alatt a méh is az eredeti mérete lesz.
Rögtön abbamaradnak a fájások. Nekem a baba születése után kb. 5 perccel enyhe fájásokkal jött is a méhlepény, utána már tényleg nem volt egy darab fájás sem. Miért is lenne?
A méh hamar összehúzódik, néhány napon keresztül éreztem kisebb-nagyobb menstruációszerű fájdalmat néha-néha, főleg szoptatások alatt, de hamar elmúltak. A terhes poci pár napon belül eltűnt, utána már csak egy picike hasam maradt, 8 hete szültem. De ez is mindenkinél más és más.
3. vagyok.
Igen, a szoptatás elősegíti. Én leginkább akkor éreztem, hogy húzódik össze.
Azonnal ! Igen egy hétig amikor szoptattam nagyon erős volt az összehúzódás ,nem szopott ép elmúlt.
Sajnos elég nagy maradt a hasam :(((,nem hiszem hogy változna már , éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!