Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után, ahogy kinyomja a...

Szülés után, ahogy kinyomja a kismama a babát, tényleg rögtön abba maradnak a fájások? Vagy azért szülés után kell még egy kis idő míg elmúlnak?

Figyelt kérdés
És a terhes poci mennyi idő után tűnik el??Mennyi ideig tart,míg visszahúzódik a méh?
2013. jan. 28. 20:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nekem azonnal elmúltak. Aztán a méhlepény születése alatt volt egy-kettő, de nem vészesek már. 5 nappal a szülés után van még hasam, de nem vészes, én elégedett vagyok a kinézetemmel, pedig nagy, lila csíkok vannak a pocakom alján. Biztos vagyok benne, hogy elmúlnak, elhalványulnak majd. :)
2013. jan. 29. 21:35
 12/12 A kérdező kommentje:
Persze kedves utolsó,azok elfognak halványulni,kifehérednek majd és nem lesznek olyan feltűnők.Nekem vannak csíkjaim,és nekem is kifehéredtek.(Sajnos nekem hízás miatt van tele a hasam,csípőm,hátul a fenekem felett.És most,hogy terhes vagyok,megint lettek csíkjaim,csak ezek még lilák,és viszket is a hasamon a bőr,szerintem még lesznek is :/ De majd szülés után ezek is kifehérednek.)
2013. jan. 30. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!