Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szüléskor elengedhetetlen a...

Szüléskor elengedhetetlen a gát metszés? Szeretném elkerülni ha egymód van rá.

Figyelt kérdés
2013. márc. 6. 15:46
1 2 3
 21/25 (L) Bella (L) ***** válasza:

Hát ne haragudj, ezt mondta a férjed...nekem is szépeket mond a férjem, de itt tényekről van szó. Az tágul, akit nem vágnak.

olvass utána:

"csacskaság a mai divat, a gátmetszés mellőzése szülésnél, amit a hölgyek annyira kedvelnek, és a szülésznők erőltetik. A gátmetszés mellőzése miatt nyilván belül össze-vissza repedt. (Különben mit varrtak, ha nem volt sérülés?)

A hüvely ilyenkor túltágul, szétszakadnak a lágyrészek, rövidtávon minden fáj (mint Önnél), ráadásul így is varrni kell, sőt, berepedhet a csiklónál is, ami elég kellemetlen…..

További gond, hogy hosszú távon a papának nem tetszik, hogy túl tág, s rugalmatlanná vált a hüvely. Tönkremegy a házasság."

[link]

2013. márc. 12. 21:17
 22/25 anonim ***** válasza:
A16. vagyok.Már megbocsáss,nekem szántad ezt?!Mert ha igen,talán a férjem-és ÉN- jobban tudjuk,hogy kitágultam-e,vagy sem.A legnagyobb gyerek 21 éves,és elhiheted,nagyon jól működik még mindig a szexuális életünk(mint már írtam a legkisebb 5.5 hónapos,azt hiszem ékes bizonyítéka a rendszeres házaséletünknek).És én belül SEM sérültem,egyik szülés után sem varrtak.Ezt a zárójelentéseimmel bizonyítani is tudom(na nem mintha nagyon érdekelne,hogy ki hiszi el,és ki nem.)Bár most lettem 40 éves,3 gyereket szültem természete úton,gátmetszés nélkül,inkontinenciával,tág hüvellyel,és méhsüllyedéssel sem küszködöm.Ez nagyban alkati kérdés IS.
2013. márc. 13. 13:14
 23/25 anonim ***** válasza:
Mármint a 18. válaszoló vagyok(és az utolsó).Még annyit,hogy csak nem úgy töltöttünk el 2 évet,hogy hazudozik,meg szépeket mond!Ne viccelj már!Azért örülök,hogy Te a "lábam közé látsz",és a dokim véleményét is felülbírálod.Na,mind1.
2013. márc. 13. 13:36
 24/25 anonim ***** válasza:
Most látom csak...mármint 21 évet nem úgy töltöttünk.
2013. márc. 13. 20:20
 25/25 A kérdező kommentje:
Köszönom mindenkinek a válaszokat!
2013. márc. 14. 17:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!