Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Fog valaki július közepén...

Lyza6 kérdése:

Fog valaki július közepén szülni a bajcsy kórházban? Első baba és nem tudom hogy kellene-e orvost fogadni ill. szülésznőt, szülésfelkészitőre jár valaki? márc.4 tegnap volt valaki?

Figyelt kérdés

2013. márc. 5. 17:51
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia! Bar nem juliusban hanem apriisban fogok ott szulni, en fogadtam dokit (igazabol azert megyek a Bajcsyba, mert a dokim oda tartozik es nem a korhazbol valasztottam...erted) de szulesznot nem, mert a dokim szerint es mindenki mas szerint is aki ott szult a szulesznok felfogadas nelkul is nagyon jok.

Szerettem volna szulesfelkeszitore menni hogy lassam es megismerjem a szuleszetet, le is toltottem a programot, de aztan az egyik UH elott nagyon sokat kellett varnom es elbeszelgettem a csecsemosokkel, NAGYON kedvesek voltak, mindenre valaszoltak, es azt is elmondtak hogy a felkeszitok alatt sok alap dolgot elmondanak de igazabol nem halok bele ha nem megyek el. Nekem eleg messze van a korhaz es vegulis a noverek minden kerdesemre valaszoltak, ugyhogy nem mentem felkeszitokre.

Ha szeretnel szulesznot fogadni, akkor viszont tenyleg erdemes bemenni egyre, sokan a tanfolyamon valasztanak (tobbek kozott ez is celja a szulesfelkeszitonek)

Sok sikert es boldog babavarast!:)

2013. márc. 5. 21:01
 2/5 A kérdező kommentje:

köszönöm a választ! :)

megkérdezhetem te melyik dokihoz jársz?

kisfiú vagy kislány lesz? :))

2013. márc. 6. 12:20
 3/5 anonim ***** válasza:

Kulcsar Akoshoz, csak maganrendelese van a belvarosban, a korhazba csak mutetekre es szulesekre jar be. Van akinek bejon, van akinek nem, en nagyon szeretem, nem tudok ra rosszat mondani.

Kislany:D Meg soha nem vartam semmit ennyire. Es neked?

2013. márc. 6. 17:04
 4/5 anonim ***** válasza:

Csak most találtam a kédrésedet. Júli 10-re vagyok kiírva, Bajcsyban fogok szülni.

Szülésfelkészítön nem voltam még. Dokim van, de a szülésznöket még nem is láttam.

Te döntöttél azóta?

2013. ápr. 19. 16:46
 5/5 Pöttyösmacska válasza:

Sziasztok!

Én is júliusra vagyok kiírva, és én is szülésznőt keresek a Bajcsyban... Esetleg valaki tud nevet adni?

2013. máj. 28. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!