Május végére várom a kisbabámat, azon gondolkoztam, vajon július végén, augusztusban már lehet-e majd kint az udvaron egy picit a medencében pancsizni vele?
Vagy ennyi idős babát még nem vinnétek ki? Előre is köszönöm a válaszokat! :-)
31 hkm
Én kivinném. Ha meleg az idő, meleg a víz...
Persze csak óvatosan: ne égjen le.
Én biztos, hogy nem fürdetem meg kinn és a dög melegben csak este megyünk sétálni is.
Megyünk augusztusban a Balatonra is a nagyobbammal, de eszemben sincs még a partra sem levinni a kicsit (addig a mama vigyáz rá, én sem megyek be a vízbe, csak kicsit lenézek, hogy a bátyus se érezze a hiányomat, majd apával ellesznek).
Egy második babát váró szintén 31 hetes km.
Szerintem ha jól bekened naptejjel, teszel a fejére kis sapit, az árnyékban maradsz és mondjuk nem délben mész ki vele hanem késő délután akkor semmi baj nem lehet. :)
De gondolom te is így gondoltad :)
SZia!
Kivinni levegőre természetesen akkor már kiviheted, sőt kell is, de látni fogod, hogy egy 2 hónapos baba még nagyon pici a "pancsizáshoz". Egyelőre csak feküdni fog, a kezedben is nyeklik-nyaklik még, a kis fejét sem tartja biztosan, sőt leginkább sehogy, tehát a pancsizás abban nyilvánulna meg, hogy befekteted a medencébe, amelybe tartod a fejét, mintha este fürdetnéd. Amíg nem tud ülni, addig szerintem felesleges ilyeneknek kitenni, de persze megpróbálhatod, és még az is lehet, hogy remekül sikerül majd.
2 gyermekes anyuka
Szerintem ha megszületik rájössz majd hogy 2-3 hónaposan nem fogja még élvezni a pancsizást.
De persze megpróbálhatod.
Az én fiam januárban született mi akkor nyáron júliusban voltunk vele strandon, ő már akkor tudott ülni és élvezte a pancsolást.
Ugyanezt akartam írni, mint itt már többen: Igazából megfelelő óvatossággal (árnyék + naptej + napszak választás + vízhőmérséklet) meg lehet próbálni, mert baja éppen nem lesz tőle. De kérdés, hogy mennyire lesz élmény neki?!
Az én lányom tavaly Januárban szültett és kb augusztusban próbálkoztunk az erkélyen pancsizással, amikor már bőven tudott ülni, mégsem volt akkora élmény neki. kb 2 percig elvolt, utána már inkább a nyafi ment csak... többszöri próbálkozás után úgy döntöttem, hogy majd jövőre folytatjuk. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!