Május végére várom a kisbabámat, azon gondolkoztam, vajon július végén, augusztusban már lehet-e majd kint az udvaron egy picit a medencében pancsizni vele?
Vagy ennyi idős babát még nem vinnétek ki? Előre is köszönöm a válaszokat! :-)
31 hkm
Két hónapos baba még nem igazán fogja értékelni, hogy pancsiztatni akarod. :)
Kiviheted levegőzni, bár ha nagyon meleg lesz, 35 fok körül, akkor szerintem inkább bent maradtok ti is a hűvös lakásban. Nekem most lesz egy éves a lányom, de nem tervezem hogy napközben kimegyek vele ha nagyon meleg lesz, maximum délutáni sétákat teszünk majd.
Minket is megvisel a nagy meleg, képzeld szegény két hónaposodat, aki éppen hogy csak átrendezte a hőháztartását a kinti időjárásnak megfelelően.
Értem mire gondoltok, és mivel nektek van tapasztalatotok, nekem viszont nincs, így valószínű, hogy igazatok van, pici még hozzá, talán majd jövő nyáron tudja élvezni, addig meg friss levegő, nyár esti séták :-)
Köszönöm a tanácsokat! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!