Van itt olyan anyuka aki kapott, vagy esetleg "kért" ajándékot a férjétől-szerelmétől a szülésre? Mit gondoltok erről?
Egy anyuka a szülés után arany gyűrűt kapott a kórházban- ezzel a férje-szerelme megköszönte hogy életet adott közös gyermeküknek.
Ti kértetek valami?kaptatok valamit?
Én kaptam férjemtől egy pillangós aranyfülbevalót... igazán szép, de nem bírta ki és bőven előbb odaadta :) így szülésnél nemcsak az, hanem az is volt a kabalám, h végig bent volt mellettem, ő vágta el a köldökzsinort is.
Plussz miután hazajöttünk a kh.ból 100%-os rend és tisztaság 2 féle ételt főzött meg nekem a kedvenc desszertemet :)
Én azt kaptam, hogy mikor jöttünk haza csodaszép tiszta lakás, ágynemű várt, és meg volt rendelve a vacsora is... nyugodt első éjszakát mint család.
Én nagyon hálás voltam érte...
Meg is ismételte még kétszer a második és harmadik szülés után is- ott többet kellett szervezkedni, mert a gyerekeket közben a mamák intézték. Az első éjszakát mindig 3-asban töltöttük az új babánkkal.
:)
Utána persze már jöttek a többiek is!
Persze, hogy apa is kell egy gyerekhez.. de azért ő csak egy db sejttel járul hozzá!! :)) Ami nélkül persze nem lenne, az igaz!!
De azért mégiscsak a terhesség 9hónapja és a sokszor embert próbáló szülés... azért nyilván jólesik egy kis figyelmesség egy újdonsült anyukának.
de kinél mi a szokás!!
:)))
Köszönöm a válaszokat!!!
Kedves utolsó! Nem, nem savanyú, én mindenkinek zöld kezet nyomtam!
Csak a véleményekre voltam kíváncsi! Már bocs..
Én olyan kozmetikumot kaptam, amit már rég kinéztem, de drágállottam, hogy magamnak megvegyem. :) Illetve egy szál tartósított rózsát, ami még mindig meg van.
Egyébként pedig szerintem a takarítás, főzés nem ajándék. Még szép, hogy a férjem képes főzni és takarítani magára, ha egyedül van. Akkor is takarít, ha én is itthon vagyok, meg néha főz is, mert a háztartás nem csak az én dolgom. Pont annyira vagyok hálás neki azért, hogy takarít, mint ő azért, hogy én takarítok, hiszen ez mindkettőnk felelőssége.
Egyébként nem vártam el ajándékot (bár én azt gondolom, hogy azért az anya már csak evolúciós okokból is többet tesz a babáért, mint az apa), de nagyon jól esett, hogy eszébe jutott, és adott valamit. De tényleg nem zavart volna, ha nem ad, vagy akár csak a virágot adja, az is szép emlék. Emellett nyilván a támogatása is jól esett, de számomra ez nem ajándék, hanem alapvető, hogy ha a párom szenved/küzd a közös célunkért cserébe, akkor ott segítem, ahol tudom. Ettől még értékeltem és megbecsültem, de szerintem ez nem valami extra apuka részéről, hanem ez a normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!