Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van itt olyan anyuka aki...

Van itt olyan anyuka aki kapott, vagy esetleg "kért" ajándékot a férjétől-szerelmétől a szülésre? Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Egy anyuka a szülés után arany gyűrűt kapott a kórházban- ezzel a férje-szerelme megköszönte hogy életet adott közös gyermeküknek.

Ti kértetek valami?kaptatok valamit?

2013. márc. 3. 12:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
67%
Nem kértem én sem, eszembe sem jutott a nagy rohanásban, meg felénk nem szokás. Viszont kaptam egy cserepes virágot, a picikénket pedig 1 Micimackó figura fogadta. Amikor megláttam, sírtam, mint a záporeső, annyira jól esett! :)
2013. márc. 3. 12:47
 12/20 anonim ***** válasza:
70%

Én kaptam férjemtől egy pillangós aranyfülbevalót... igazán szép, de nem bírta ki és bőven előbb odaadta :) így szülésnél nemcsak az, hanem az is volt a kabalám, h végig bent volt mellettem, ő vágta el a köldökzsinort is.

Plussz miután hazajöttünk a kh.ból 100%-os rend és tisztaság 2 féle ételt főzött meg nekem a kedvenc desszertemet :)

2013. márc. 3. 13:50
 13/20 anonim ***** válasza:
71%

Én azt kaptam, hogy mikor jöttünk haza csodaszép tiszta lakás, ágynemű várt, és meg volt rendelve a vacsora is... nyugodt első éjszakát mint család.

Én nagyon hálás voltam érte...

Meg is ismételte még kétszer a második és harmadik szülés után is- ott többet kellett szervezkedni, mert a gyerekeket közben a mamák intézték. Az első éjszakát mindig 3-asban töltöttük az új babánkkal.

:)

Utána persze már jöttek a többiek is!

2013. márc. 3. 16:34
 14/20 anonim ***** válasza:
27%
Nekem ez egy kicsit furcsa, oké a nő szüli meg a gyereket de az Apa nélkül sem lenne a gyerek. Akkor az Anyának is kellene vennie az Apának is ajándékot mert nélküle ugyan úgy nem lenne gyerek. Nem akarok belemagyarázni semmit de ez egy kicsit olyan felsőbbrendű az Anya kicsengése van.
2013. márc. 3. 17:49
 15/20 anonim ***** válasza:
68%

Persze, hogy apa is kell egy gyerekhez.. de azért ő csak egy db sejttel járul hozzá!! :)) Ami nélkül persze nem lenne, az igaz!!

De azért mégiscsak a terhesség 9hónapja és a sokszor embert próbáló szülés... azért nyilván jólesik egy kis figyelmesség egy újdonsült anyukának.

de kinél mi a szokás!!

:)))

2013. márc. 3. 21:29
 16/20 anonim ***** válasza:
69%
Oké de azért az a hátérország amit biztosít 3. évig sem semmi, mert még a max. gyedből sem lehetne megélni.
2013. márc. 3. 21:31
 17/20 anonim ***** válasza:
50%
a gyerek nem elég ajándék? hisz végül is tőle kaptad!
2013. márc. 4. 09:41
 18/20 anonim ***** válasza:
75%
Milyen érdekes, h aki kapott valamit, az mind le lett pontozva! Mi van kérdező, savanyú a szőlő? :D
2013. márc. 4. 18:22
 19/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!!!

Kedves utolsó! Nem, nem savanyú, én mindenkinek zöld kezet nyomtam!

Csak a véleményekre voltam kíváncsi! Már bocs..

2013. márc. 8. 15:30
 20/20 anonim ***** válasza:

Én olyan kozmetikumot kaptam, amit már rég kinéztem, de drágállottam, hogy magamnak megvegyem. :) Illetve egy szál tartósított rózsát, ami még mindig meg van.

Egyébként pedig szerintem a takarítás, főzés nem ajándék. Még szép, hogy a férjem képes főzni és takarítani magára, ha egyedül van. Akkor is takarít, ha én is itthon vagyok, meg néha főz is, mert a háztartás nem csak az én dolgom. Pont annyira vagyok hálás neki azért, hogy takarít, mint ő azért, hogy én takarítok, hiszen ez mindkettőnk felelőssége.

Egyébként nem vártam el ajándékot (bár én azt gondolom, hogy azért az anya már csak evolúciós okokból is többet tesz a babáért, mint az apa), de nagyon jól esett, hogy eszébe jutott, és adott valamit. De tényleg nem zavart volna, ha nem ad, vagy akár csak a virágot adja, az is szép emlék. Emellett nyilván a támogatása is jól esett, de számomra ez nem ajándék, hanem alapvető, hogy ha a párom szenved/küzd a közös célunkért cserébe, akkor ott segítem, ahol tudom. Ettől még értékeltem és megbecsültem, de szerintem ez nem valami extra apuka részéről, hanem ez a normális.

2014. szept. 13. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!