Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mostanában miért akar mindenki...

Mostanában miért akar mindenki császárral szülni?

Figyelt kérdés
2013. márc. 1. 20:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én bevallom őszintén,de a császártól rettegtem szülés előtt.Ha lesz második babám akkor is rettegnék tőle ha azt mondaná az orvos,hogy császározni kell!Tehát le a kalappal minden császáros és nem császáros anyuka előtt:)
2013. márc. 1. 23:07
 12/15 anonim ***** válasza:

Az, hogy kinek mi a jobb,egyénfüggő!

Császár után másnap szinte besétáltam az egész kórházat, normál módon szült barátnőm, mert még két héttel utána is alig bírt ülni!

Sürgősségim volt, de nekem annyira túl van már lihegve ez a téma! Nekem speciel tök mindegy,hogy ki hogy szül, de igazából engem nem viselt meg annyira,hogy nem az eltervezett apás szülés lett. A lényeg,hogy jól vagyunk!

2013. márc. 2. 06:41
 13/15 anonim ***** válasza:
Hú, nekem nagyon megalázó volt ott szétvetett lábakkal nyomni, meg jött is minden... Rémes volt, ez az egész szülés, valljuk be, nem egy korrekt dolog, véres nagyon, nekem kicsit undorító, meg kiszolgáltatott is vagy... Én belemennék a császárba (ha az orvos javasolná) és titkon egy kicsit meg is könnyebbülnék. De kérni nem kérném.
2013. márc. 2. 10:11
 14/15 anonim ***** válasza:
Én meg pont a császártól félek! Szóval azért nem mondhatjuk ki, hogy mindenki császárral akar szülni!
2013. márc. 2. 13:57
 15/15 anonim ***** válasza:
1hete szültem császárral,borzasztó..........,faros volt a babám,nem akart megszületni,inkább 10 sima szűlés mint 1 ilyen,nagyon nehezen gyógyulok...
2013. márc. 3. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!