Mi a véleményetek Paksról?
Figyelt kérdés
Szerintetek értenek ott az nst-hez, mert nálam nagyon elnézték, pedig be kellett volna küldeniük a kórházba.2009. szept. 10. 20:29
1/5 anonim 

válasza:

Gondolom, születtek ott korábban is babák. Honnan veszed, hogy te jobban értesz hozzá, mint az orvos, aki már évek óta csinálja? Én sosem kérdőjelezem meg adokimat, ha azt mondja, minden rendben, akkor hiszek neki, végülis több tapasztalata van, mint nekem...
2/5 A kérdező kommentje:
Nekem is azt mondta, hogy minden rendben ás rá 2 napra megfojtotta a köldökzsínor a babámat. De az nst gép is jelzett amikor voltam, mert sípolt és a köldökzsínort is mutatja, hogy valahogy nem kap megfelelően oxigént.
2009. szept. 11. 12:13
3/5 anonim 

válasza:

Nekem sem volt szimpi az nst vizsgálat. A doki ránézett 2 mpre és mondta, hogy minden rendben. (Ennyiből én is mondhattam volna, hogy minden rendben.)
Az aszisztensnők sem valami kedvesek, 1 kivételével(szemüveges).
Egyszer aludz a babám, nem mozgott semmit, és ugy csináltak, mintha én lennék az oka, hogy nem tudom mozgásra bírni. A doki (nem írom melyik) szülés után pedig nem ismerte meg, hogy felszívodó fonallal varrtak, azt mondta menjek varratszedésre.
4/5 A kérdező kommentje:
Nekem sem mondtak semmit nagyon az eredményre, csak azt hogy majd az ultrahangon megbeszéljük, de végül ott sem nagyon beszéltek meg velem semmit csak hogy minden rendben.Én most a kontrollra inkább elmegyek Szekszárdra most még nincs kedvem találkozni velük, mert nagyon beolvasnék nekik. Mikor szültél, és hol?
2009. szept. 26. 12:42
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!