Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Honnan tudom, hogy itt az idő...

Honnan tudom, hogy itt az idő a szülésre?

Figyelt kérdés
2009. szept. 10. 19:43
 1/7 anonim ***** válasza:
23%

Onnan, hogy jön a gyerek. Ne félj, mindenki észreveszi .)

Egy fej van a lábad közt, pl.

2009. szept. 10. 19:48
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Attól ne félj hogy esetleg nem veszed majd észre, érezni fogod, ha eljön az idő. Ha a magzatvized folyik el, azt ugye nem könnyű mással összetéveszteni, ha pedig fájásokkal indul, azt nem fogod tudni máshoz hasonlítani:)

Könnyű szülést!

2009. szept. 10. 20:40
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Sokaknak olyan fájásai vannak, hogy már majdnem a tolofájásoknál veszik észre.

De észre lehet venni, tényleg, ezt előre nehéz elhinni, de így van. A fájások sürüsödnek, és erősödnek.

2009. szept. 10. 21:18
 4/7 anonim ***** válasza:
Nyugi, tudni fogod :)
2009. szept. 11. 08:56
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!Nekem gyenge fájásaim voltak de rendszeres,5 perces!Akkor hívtam a kórházat,hogy mikor érdemes indulni azt mondták,hogy még fél órát ha tart akkor menjek!Tényleg megérzed mikor itt az idő:)Hány hetes vagy?

3 hetes kisfiú anyukája:)

2009. szept. 11. 13:17
 6/7 A kérdező kommentje:

37.

Köszönöm a válaszokat

2009. szept. 11. 20:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez jó.Ettől én is paráztam.Tudni fogod.Nekem elötte egy héttel elment a dugó és hasmenéseim voltak.A nagy napon még 6kor kelltem mentem dolgoznmi.:)Aztán délben elkezdett vmi csordogálni.a magzatviz.meleg volt.én végig nevettem az egészet fájásaim sem voltak.fölhivtam a dokit mondtra menjek be mert vszinű hogy a magzatviz.rossz helyen repedt ezért burkot repesztettek.fél3kor kaptam oxitocint mert nem voltak fájátok.fél 9kor megszületett a gyönyörűm 3kilóval kislány,sok sikert neked
2009. szept. 13. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!