Milyen szobába jó menni szülés után? Babás, nem babás, vagy egyszemélyes esetleg?
Habitus kérdése: van aki cseverészős, és kell neki a társaság, kibeszélni magát. Van aki magának való, és egyedül érzi a legjobban magát - én ide tartozom. Az orvosom is azt tanácsolta, hogy első babával nem ajánlja az egyágyast, végül csak azt kértem (nagyon tartottam a mosdó-illemhelyiség közös használatától, fertőzésektől, stb). Végül sürgősségi császárom volt, 3. nap vittek csak az egy ágyas szobába (addig intenzív), és áldom az eszem, hogy az orvosom és a férjem tanácsa ellenére is az egy ágyasba mentem! Félóránként kellett a katéter után pisilnem, úgy keltem ki az ágyból ahogy akartam, nem voltak figyelő szemek...úgy készülődtem össze ahogy akartam, és jöhettek bátran a látogatók, nem a folyosón kellett őket fogadni, vagy a szobatársak mellett zavarni. Nekem ez volt a tökéletes (amúgy a férjem már a szülés után kivette az alanyi jogon járó 5 napját, így sokat bent volt mellettünk és nagyon sokat tudott segíteni).
De van olyan barátnőm, aki megőrülne egy egyágyasba :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!