Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Sose szülök meg? :- (

Sose szülök meg? :- (

Figyelt kérdés
40 hetes 5 napos a babám uh alapján, de sehol nincs mèg semmi. 1,5 ujjnyira vagyok nyitva, a ctg mèhtevèkenysège a halott ember ekg val egyenlö. Semmi fájásom nincs. Próbáltam már az eröst, az ananászt és a szexet is. Ti mikor szültetek ilyen èrtèkek mellett? Mit tudok mèg tenni, hogy kibújjon? Köszi
2013. febr. 19. 05:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

engem szülésznő vizsgált meg brutálisan....nem részletezném, de direkt mivel 2 nap múlva indították volna...

sokat sétáltam, és bevetettem a bába koktélt is...így az indítás reggelére magától beindult a szülés...

nem tudom mi mennyire járult hozzá a dolgokhoz, de a bába koktélt ne próbáld ki!!!

2013. febr. 19. 13:15
 12/17 anonim ***** válasza:

nyugi én márc 20ra violtam ki irva április 7-én inditotak

2dikal szept 1re 13-án lett meg a lányomal nem volt magzatvizem, igy 6nappal késöbb meg inditotak:-)

2013. febr. 19. 16:01
 13/17 anonim válasza:
1. babám 40+6nál született, úgyhogy tök jók voltak nekem is a ctg eredményeim, bébi jól érezte magát bent, minden zárt volt, 40+3nál megvizsgált a doktor bácsi, nyákdugó el, 3 nap múlva baba! Türelem, vissza fogod sírni még ezt az időszakot, soha többé nem lesz ilyen jó dolga! Írj, ha megszültél, minden jót neked!++++
2013. febr. 19. 19:23
 14/17 anonim ***** válasza:
Szia 2-liter tonic :-)))))ja idd meg ha lehet akkor fél nap alatt
2013. febr. 20. 15:11
 15/17 anonim ***** válasza:
?????
2013. febr. 28. 11:15
 16/17 A kérdező kommentje:
Sziasztok! 02.24-èn megszületett a pici fiúnk. Indították a szülèst, 14 órát vajúdtam, vègèn vákummal. Szakadtam is 7 öltèst kaptam. Jól vagyunk,de a sok komplikáció miatt egy ideig biztos nem lesz kistesó.
2013. márc. 6. 07:32
 17/17 anonim ***** válasza:
Gratulálok,jó egészséget!!!
2013. márc. 6. 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!