Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Lehet szülök? 34+4 hetes vagyok

Lehet szülök? 34+4 hetes vagyok

Figyelt kérdés

sziasztok!

Reggel arra keltem, hogy kemenyedik a hasam, beultem a kadba de csak roszabb lett, alig volt kemenyedesek között szünet. elmúlt majd jött a következő, de meg sose volt ijen rosz, azt hittem szét szakadok. Közben néha menstruacios gorcsoket is ereztrm de azokat csak egyszer egyszer. Most atvaltott valami furcsa fajdalomra amiet eddig meg nem éreztem, olyan mintha szurna a gyomorszajam, de inkább a mehem tetején erzem. Azt hogy rendszeres e nem tudom mert folyamatosan erzem, egyszer erősebben, egyszer gyengébben, közben kemenyedek. A nyakdugom már a 31 héten távozott, azóta 2110 a mehszaj ertekem, akkor nézték utoljára, ma mennek délután dokihoz, tehát nem tudom most hogy áll. Reggel óta teljesen megváltozott a folyasom is, eddig sűrű volt most viszont nagypn híg átlátszó... Nem tudom számít e ez... a babám fejét két napja borzasztó lent erzem, egészen a szemeremcsontomnal...

Vettem be plusz magneziumot( igyis napi 4*2 kell szednem) és haza hívtam a párom a munkából. Hamarosan megjon és akkor bemegyünk a kórházba, biztos ami biztos. De addig is erdekelne ti mit gondoltok, lehet, hogy beindult valami? Nagyon aggodok! :(

2013. febr. 15. 09:03
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
100%
Lehet sajnos az elmondottak alapján, hogy vajúdsz. Ha van fitt labdád, ülj rá. Nekem azon rendeződtek a fájások, addig egybefüggő volt. MÁsodjára meg a kocsiban(tényleg, amint beültem, szóval szinte biztos hogy a rázkódás segítettm vagy tudom) tudtam mérni a fájásokat, addig ott is egybefüggő volt. Remélem neked azért még nem az, tényleg jó hogy bementek, inkább feleslegesen....Szorítok!
2013. febr. 15. 09:18
 2/32 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon hasonlít ahhoz amit én éreztem a múlt héten a 35. Héten. Bementem én is a kórházba és egy hétig voltam bent, infúzióval tudták visszatartani a babát! Remélem neked is sikerül! Majd írj hogy vagytok! Drukkolok!
2013. febr. 15. 09:22
 3/32 anonim ***** válasza:
100%
Sztem is vajúdás, legalábbis nekem ilyen érzés volt. Menj be a kórházba.
2013. febr. 15. 09:31
 4/32 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is megindult a szülés.

Mindenképpen menjetek be a kórházba, talán még vissza tudják tartani.

Szorítok Neked!

Írd majd meg a fejleményeket!

2013. febr. 15. 09:38
 5/32 anonim ***** válasza:
100%
Remélem sikerül még odabent marasztalni a Kicsidet, nekem is ilyesmi volt a vajúdás, talán annyi különbséggel, hogy több volt a mensi-szerű fájdalom, mint a keményedés.
2013. febr. 15. 09:43
 6/32 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is ez a vajúdás lesz! Minél előbb menj be a kórházba, reméljük nem lesz semmi gond, és még kicsit bent tudják tartani a picurkádat!

Kitartást Neked, és szorítok!

2013. febr. 15. 09:52
 7/32 anonim ***** válasza:
remélem minden rendben lesz. szorítok én is. remélem megírod, mert most már szerintem itt mindenki kiváncsi rá mi lesz veled.
2013. febr. 15. 10:09
 8/32 anonim ***** válasza:
Remélem jól vagytok mind a ketten.
2013. febr. 15. 11:55
 9/32 anonim ***** válasza:
Ha a magzatvized nem folyik el (vannak olyan intézmények, ahol vissza tudják egy ideig pótolni:Pécs), infúzióval vissza tudják tartani!
2013. febr. 15. 12:28
 10/32 anonim ***** válasza:
Remélem bent marad még pár hetet a babád. Majd mindenképp írj.
2013. febr. 15. 12:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!