Lehet szülök? 34+4 hetes vagyok
sziasztok!
Reggel arra keltem, hogy kemenyedik a hasam, beultem a kadba de csak roszabb lett, alig volt kemenyedesek között szünet. elmúlt majd jött a következő, de meg sose volt ijen rosz, azt hittem szét szakadok. Közben néha menstruacios gorcsoket is ereztrm de azokat csak egyszer egyszer. Most atvaltott valami furcsa fajdalomra amiet eddig meg nem éreztem, olyan mintha szurna a gyomorszajam, de inkább a mehem tetején erzem. Azt hogy rendszeres e nem tudom mert folyamatosan erzem, egyszer erősebben, egyszer gyengébben, közben kemenyedek. A nyakdugom már a 31 héten távozott, azóta 2110 a mehszaj ertekem, akkor nézték utoljára, ma mennek délután dokihoz, tehát nem tudom most hogy áll. Reggel óta teljesen megváltozott a folyasom is, eddig sűrű volt most viszont nagypn híg átlátszó... Nem tudom számít e ez... a babám fejét két napja borzasztó lent erzem, egészen a szemeremcsontomnal...
Vettem be plusz magneziumot( igyis napi 4*2 kell szednem) és haza hívtam a párom a munkából. Hamarosan megjon és akkor bemegyünk a kórházba, biztos ami biztos. De addig is erdekelne ti mit gondoltok, lehet, hogy beindult valami? Nagyon aggodok! :(
Sziasztok! akkor reggel bementünk, sajnos 2 ujjnyira tágultam, és a babàcskám is a szülőcsatornába került... a ctg mutatta a fájásokat, egész nap infùziòt kaptam mg-t meg mindenféle görcsoldòt, és antibiotikumot. vegül is használt, mert leálltak a fajasok, de megfigyelesen maradni kellett. Hétfőn már a 36 öt töltjük, csak addig bírja meg ki odabent...:) Köszönöm mindenkinek aki írt, meg aggodot értünk, nagyon jol esik!
Boldog baba varast annak aki pocakos, és konyu szülést:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!