Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Lehet hamarosan szülök? Ezek...

Lehet hamarosan szülök? Ezek már jelek?

Figyelt kérdés
2napja elég sűrű fehérfolyásom van reggelente! Iszonyatos Mennyiséget eszem a hátam leszakad és nagyon fáj a csípőm is illetve a lágyékom szét akar szakadni annyira feszül! vagy ez még nem jelent semmit?

2013. jan. 24. 21:44
 1/7 anonim ***** válasza:
Gondolom a végefelé jársz már. Ilyenkor már minden jel, de egyikből sem lehet megmondani mikor indul be tényleg a szülés.
2013. jan. 24. 21:47
 2/7 A kérdező kommentje:
Illetve elég sokat járok nagywcre!
2013. jan. 24. 21:47
 3/7 anonim ***** válasza:

Hát, nem tudom. Én 38 hetesen jártam sokszor wc-re, és a többi tünet is megvolt, amiket írtál.

Végül a 41. héten csak kicsalogatta a doki a babámat. :)

Szóval lehet mindjárt szülsz, vagy lehet még ki tudja meddig bent marad.

Az egyértelmű tünetek a tényleges időközönként jelentkező fájások.

2013. jan. 24. 21:56
 4/7 anonim ***** válasza:
nekem 2 nappal a szülés előtt indult a hasmenésem, kb 8x volt székletem naponta, teljesen kitisztultam. a többi tünetem is stimmelt, ennek ellenére simán lehet, h még ráhúzol 1-2 hetet. CTG nem mutatja a fájásokat, nem kell mostanában menned?
2013. jan. 24. 22:42
 5/7 anonim ***** válasza:

Én már így vagyok 1 hete kb. Holnap töltöm a 39. hetet, de már belenyugodtam, hogy a kanyarba sincs a szülés. Aztán az is lehet, hogy holnap mehetek is. :)

A fehérfolyást én is tapasztaltam, aztán kiderült, hogy azt kezelnem kell, mert nem szimpla folyás volt, hanem kisebb gombás fertőzés.

A kaja a mindenem, ha tehetném egész nap ennék. A hátam miatt olyan vagyok, mint valami reumás nyugdíjas és a csípőm miatt este majd be pisilek mindig, mert nem akarnak megindulni a lábaim ébredés után. Sokszor nem tudok ülni, mert annyira feszít a lágyékom, és a folyamatos székletürítés miatt már popsitörlőt használok! :)

Szóval ez már elég nyögve nyelős dolog itt a végén, de a kislányom élvezi a bentlétet, mert a hasam felér egy hullámmedencével sokszor.:)

Kitartást!

2013. jan. 25. 07:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát nálam is ment ez a sok mennyiségű folyás, csípő meg derékfájás, majd leszakadt mindenem a 38. hét körül, 40+6-ra sikerült is megszülnöm:D De mkinél más, ezt így előre nem lehet tudni.
2013. jan. 25. 10:38
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:-) már jó lenne ha vége lenne de ahogy írjátok kitudja mikor lesz ebből szülés:-)
2013. jan. 25. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!