Lehet hamarosan szülök? Ezek már jelek?
Hát, nem tudom. Én 38 hetesen jártam sokszor wc-re, és a többi tünet is megvolt, amiket írtál.
Végül a 41. héten csak kicsalogatta a doki a babámat. :)
Szóval lehet mindjárt szülsz, vagy lehet még ki tudja meddig bent marad.
Az egyértelmű tünetek a tényleges időközönként jelentkező fájások.
Én már így vagyok 1 hete kb. Holnap töltöm a 39. hetet, de már belenyugodtam, hogy a kanyarba sincs a szülés. Aztán az is lehet, hogy holnap mehetek is. :)
A fehérfolyást én is tapasztaltam, aztán kiderült, hogy azt kezelnem kell, mert nem szimpla folyás volt, hanem kisebb gombás fertőzés.
A kaja a mindenem, ha tehetném egész nap ennék. A hátam miatt olyan vagyok, mint valami reumás nyugdíjas és a csípőm miatt este majd be pisilek mindig, mert nem akarnak megindulni a lábaim ébredés után. Sokszor nem tudok ülni, mert annyira feszít a lágyékom, és a folyamatos székletürítés miatt már popsitörlőt használok! :)
Szóval ez már elég nyögve nyelős dolog itt a végén, de a kislányom élvezi a bentlétet, mert a hasam felér egy hullámmedencével sokszor.:)
Kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!