Hamarosan szülök, most jól megfáztam (torokfájás, nátha, hőem. ), mire számítsak?
Ráadásul császár lesz, mert faros a baba. Persze kúrálom magam. A doki szerint bármikor beindulhat már. Járt már valaki így? Hogy alakult a dolog?
38 hetes vagyok
Én mondjuk vajúdtam, mert természetes szülésre készültünk, csak épp nem jött össze...de a lényeg, hogy én vajúdás alatt elfelejtettem, hogy beteg vagyok. Már csak egy dolog lebegett a szemem előtt, amikor jöttek a fájások, hogy ÁU, ez fáj...nem érdekelt a megfázásom, nem is éreztem sem a torkom, sem semmit. Szóval nálam úgy alakult minden, mint ahogy amúgy is történt volna betegség nélkül. Másnap még éreztem egy picit a torkom, de már nem volt semmi különös. Mondjuk nem tudom mennyire vagy beteg, mert egy megfázással szerintem nem lesz gondod. Másra fogsz koncentrálni.
Ami még nekem kellemetlen volt utána, hogy amikor fújtam az orrom, akkor fájt a császárvágás, és képtelen voltam tüsszenteni is emiatt, de nekem addigra szerencsére már múlóban volt a megfázás.
Hűű, nagyon gyorsan kúráld magad, mert ha elkezdesz köhögni is, akkor kemény napok elé nézel műtét után.
Én csak egyet tüsszentettem császár után a 3. napon, de azt hittem menten ott maradok. Pedig nagyon jól viseltem mindkét császárt.
Az orrfújás sem leányálom, de azt Te szabályzod, viszont ha ráz a köhögés, azt sajna nem.
Jobbulást és mindenféle köhögés tüsszögés nélküli felépülést kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!