Nincs orvosom, hamarosan szülök, mire számíthatok szerintetek?
Az ügyeletes orvosnál fogsz megszülni. Ha normális akkor többször rád néz mint amennyit kellene, ha nem akkor le se fogsz szarni.
Mikor én bementem szülni hajnalban az akkori ügyeletes orvos , megvizsgált aztán többet rám se nézett,nagyon bunkó volt, lekezelően beszélt, azt hite hogy nem hallom és úgy beszélt rólam mint egy retkes k.rváról. Nem sok hiányzott hogy el ne menjek másik kórházba. A másnapi ügyeletes doki nagyon rendes volt, sokszor megnézett, és ő már próbálta elérni a fogadott dokimat , szerencsére sikerült is így amikor ő beért onnantól ő foglalkozott velem.
Ugyanabban a kórházban szültem, mindkétszer ügyeletesnél. Az első mindig a közelemben "botorkált", a 2-at a szülésznő nem is találta meg időben, már kint volt a baba, mire odajött....Szóval kicsit lutri. Viszont az igaz, hogy az ügyeletes dokinak tulajdonképpen ugyanúgy kötelessége a szülést levezetni.
És ami még eszembe jutott, h tulképp nem is a dokin van annyira a hangsúly hanem a szülésznőn, ő van a kismamákkal tulajdonképpen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!