Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Sose szülök meg? :- (

Sose szülök meg? :- (

Figyelt kérdés
40 hetes 5 napos a babám uh alapján, de sehol nincs mèg semmi. 1,5 ujjnyira vagyok nyitva, a ctg mèhtevèkenysège a halott ember ekg val egyenlö. Semmi fájásom nincs. Próbáltam már az eröst, az ananászt és a szexet is. Ti mikor szültetek ilyen èrtèkek mellett? Mit tudok mèg tenni, hogy kibújjon? Köszi
2013. febr. 19. 05:34
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Kézzel vizsgált orvos a napokban?mert atól általában 24óránbelül megindul a szülés ..
2013. febr. 19. 05:50
 2/17 anonim ***** válasza:
Ezek mind nem jelentenek semmit, ettől akár 2 óra múlva is szülhetsz! Légy türelmes (tudom, könnyű mondani), a babád tudja, hogy mikor kell elindulnia!
2013. febr. 19. 06:38
 3/17 anonim ***** válasza:

2. vagyok. Nekem is 0 fájást mutatott a CTG és rá pár órára már vajúdtam. 1 babámnál ráadásul én is csak 1,5 ujjnyira voltam nyitva, mikor bementünk a kórházba. Soha nem voltak szülés előtt jósló fájásaim.

Szóval türelem! Ne aggódj, nem fog bent maradni

2013. febr. 19. 06:40
 4/17 anonim ***** válasza:

Olyan mèg nem volt, hogy valakiben benne maradt volna a baba:)))

Akár este is megszülhetsz, de lehet még 1 hét is!

2013. febr. 19. 06:53
 5/17 krisztivan ***** válasza:
100%
Nyugi:-)) Én 2 ujjnyira nyitva voltam,hatalmas babával a hsamban.Doki megvizsgált amúgy istenesen(azt hittem ott megszülök).DE nem!40+10 napra inditották.Nekem a gép alapján voltak fájások,amire azt mondták majdnem olyan mintha vajúdnék,de én semmit nem éreztem.8-9 óra alatt megszületett a fiam.Már neked sincs sok idő és a kezedben lesz,ne aggódj.Szokták mondani:repülőgép nem marad fönn,gyerek nem marad benn:-)))
2013. febr. 19. 06:58
 6/17 anonim ***** válasza:

Tudom, most nem segít, de még egyetlen baba sem maradt bent örökre! :) Bármelyik pillanat lehet a NAGY pillanat! Türelem! :)

(Próbáltad már? Régi bábatrükk ez is: fél órán keresztül egy-két percig dörzsöld erőteljesen a mellbimbód, majd tarts egy-két perc szünetet és fojtasd. Van, akinek bejött. :)

2013. febr. 19. 08:44
 7/17 anonim ***** válasza:
Nálam is ez volt semmi méhtevékenység a CTG-n ,nem voltak fájásaim,semmi..elmentem dokihoz,megvizsgált kézzel ,másnap kellett szülésindításra jelentkeznem reggel.este még egy utolsó sex apával,hajnalban kórház,délelőtt megszültem.hozzáteszem 24 órával előtte még kutya bajom nem volt.semmi.Majdcsak kijön az a baba hamar:)Sok sikert!Könnyű szülést!
2013. febr. 19. 08:57
 8/17 anonim ***** válasza:
65%

Szexeljetek egymás után többször! Ha nem is a konkrét aktust akkor orál szex! A hasi vérbőség beindíthatja a szülést.

Én is túlhordtam, nekem a doki mondta "anyuka, élvezzen el egymás után annyiszor ahányszor tud".

Három orgazmus után a baba úgy gondolta hogy na most már elég volt az élvezkedésből és megindult!;)

2013. febr. 19. 08:59
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Pont 40+5-nél közölték velem 3man is, hogy a héten szülés nem várható (nőgyógyász megvizsgált, közölte, hogy a méhszáj totál zárt és kemény, az UH-os mondta, hogy a baba feje nincs beilleszkedve, helye is van még, lepény is jó, nem utal a szülésre semmi, meg a CTG is tök egyenes volt). 41+0-nál kellett volna befeküdnöm, 42+0ig vártak volna (ha minden rendben).

A lényeg az, hogy bőgve mentem haza, hogy én leszek az örökké terhes nő; majd hazamenetel után rögtön beindult a szülés és fordultunk is vissza - 5 órán belül megvolt a baba :)

2013. febr. 19. 09:02
 10/17 A kérdező kommentje:
Az orvosom már egy hete nem vizsgált meg, pedig jó lett volna ha esetleg így betudná indítani a szülést. Köszönöm mindenkinek a választ, próbálkozok a praktikákkal mèg.
2013. febr. 19. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!