Sose szülök meg? :- (
2. vagyok. Nekem is 0 fájást mutatott a CTG és rá pár órára már vajúdtam. 1 babámnál ráadásul én is csak 1,5 ujjnyira voltam nyitva, mikor bementünk a kórházba. Soha nem voltak szülés előtt jósló fájásaim.
Szóval türelem! Ne aggódj, nem fog bent maradni
Olyan mèg nem volt, hogy valakiben benne maradt volna a baba:)))
Akár este is megszülhetsz, de lehet még 1 hét is!
Tudom, most nem segít, de még egyetlen baba sem maradt bent örökre! :) Bármelyik pillanat lehet a NAGY pillanat! Türelem! :)
(Próbáltad már? Régi bábatrükk ez is: fél órán keresztül egy-két percig dörzsöld erőteljesen a mellbimbód, majd tarts egy-két perc szünetet és fojtasd. Van, akinek bejött. :)
Szexeljetek egymás után többször! Ha nem is a konkrét aktust akkor orál szex! A hasi vérbőség beindíthatja a szülést.
Én is túlhordtam, nekem a doki mondta "anyuka, élvezzen el egymás után annyiszor ahányszor tud".
Három orgazmus után a baba úgy gondolta hogy na most már elég volt az élvezkedésből és megindult!;)
Pont 40+5-nél közölték velem 3man is, hogy a héten szülés nem várható (nőgyógyász megvizsgált, közölte, hogy a méhszáj totál zárt és kemény, az UH-os mondta, hogy a baba feje nincs beilleszkedve, helye is van még, lepény is jó, nem utal a szülésre semmi, meg a CTG is tök egyenes volt). 41+0-nál kellett volna befeküdnöm, 42+0ig vártak volna (ha minden rendben).
A lényeg az, hogy bőgve mentem haza, hogy én leszek az örökké terhes nő; majd hazamenetel után rögtön beindult a szülés és fordultunk is vissza - 5 órán belül megvolt a baba :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!