Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülésnél minden kismamával...

Szülésnél minden kismamával előfordulnak ezek a balesetek?

Figyelt kérdés

Pl:gondolok itt arra,hogy pl vajúdás alatt a nagy fájdalomtól valaki pukizik,vagy pl hány,vagy pl a toló fájásoknál ahogy a baba halad a szülőcsatornán nyomódik ki vele együtt kaki is?!

Szerintem ezek elég cikis dolgok,jó a hányás még nem is,de a puki meg a kaki az szerintem elég ciki.Ott akkor amikor a kismamának van elég baja,mert jönnek a fájások meg nyomja ki a babát akkor lehet,hogy nem ciki,de amikor túl esik az egész szülésen akkor utána nem szégyenlitek el magatokat a szülésznő meg a doki előtt?Vagy pl a párotok előtt is,ha apás szülésről van szó?Mert nekem tuti,hogy nagyon ciki lesz,ha így fogok járni :/

28+4 hkm

2013. febr. 16. 19:55
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
92%

Akkor nem fog érdekelni,hidd el. Én is kaptam beöntést,mégis volt prodoktum.. A bélrendszer csavaros,túlságosan is.. :D és hánytam is,de hát ha egyszer kell,mit lehet tenni? Az első 2 tolónál jött valami,éreztem,de nem érdekelt (pedig a doki épp ott állt). Ez tök természetes,nem te leszel az első,akinél ilyet látnak. Ezt a hivatást választották,tudták mivel jár. Utána sem éreztem cikinek,mit is kellett volna? Odakakáltam,na és? Nem az ajtaja elé,hanem a szülőágyra. a párom is bent volt,szerencsére nem látta :D (csak érezte,de hát ha valakinek gyereket szülsz,az előtt nem szégyenled,vagy?) én pont leszartam mindenkit,csak magammal voltam elfoglalva és azzal,hogy minél előbb sikerüljön kinyomni a babát. És az feszengve nem megy. nem mondhatod azt,hogy hű nem nyomok akkorát,mert akkor talán bekakálok vagy pukizok. Teljes erődből nyomnod kell és ha kíséri valami,hát ez van. lényeg a baba!

Ezen túl fogsz lendülni,ha máskor nem,hát majd élesbe :)

Könnyű szülést!

2013. febr. 16. 20:34
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

nekem burokrepesztés miatt nyomkodták a hasam,mert eléggé fent volt még a baba feje és a méhszáj

ezért akaratlanul is szellentettem nem egyet,nem győztem elnézést kérni de fel sem vették.

na meg amikor be volt kötve az EDA nem kelhettem fel pisilni kacsa nem volt amibe engedhettem volna,ezért kénytelen voltam az ágyra vizelni,bár ez tényleges volt nem baleset,de mivel eleve ágyat húztak a magzatvíz elfolyása miatt ez sem volt gáz.

rendesek voltak szerencsére :)

2013. febr. 16. 21:04
 13/27 anonim ***** válasza:
92%

Ott akkor semmi nem lesz cikis.

Császár után pl természetes hogy rengeteget pukizik az anyuka.Dehát ez van,ha kellemetlen ha nem.

2013. febr. 16. 21:16
 14/27 anonim ***** válasza:
92%
Én hánytam a vajúdás alatt, senki nem cikizett érte, sőt volt egy másik anyuka, az ő barátnője rohant ki tálért, mikor jött az inger, a férjem meg tartotta elém. Beöntést nem kaptam, a kitolás alatt is volt baleset. Ciki vagy nem ciki, ez természetes, visszatartani nem tudod, és hidd el, akkor és ott ez a legkevésbé sem fog érdekelni, sőt utána is kisebb gondod is nagyobb lesz, mint ezeken agyalni. Problémamentes szülést kívánok.
2013. febr. 16. 21:19
 15/27 anonim ***** válasza:
93%
Én is így voltam ezzel a kérdéssel, hogy jajjj mi lesz, én nem akarom ezt mások előtt. Még a férjem előtt sem pukizok :) Aztán vajúdás alatt csak sikerült 1-2, már tolófájásom volt, mielőtt eltűnt volna a méhszáj... kitolás alatt fogggalmam sincs, hogy volt-e puki, azt méginkább nem tudom, hogy volt-e széklet. Én nem éreztem semmit, megkérdezni meg nem mertem senkit erről :) De még a szülésznő azt mondta az elején (amikor mondtam neki, hogy ki akarok menni WC-re, mert úgy érzem, kakilni kell, és hogy ne kitolás alatt jöjjön - persze akkor nem tudtam kakilni), hogy ha jön kaki a kitoláskor, akkor legalább tudják, hogy jól nyom az anyuka :) SZóval ez tényleg nem okoz gondot, férjem sem beszélt erről, hogy mik történtek ott. Engem sem érdekel már, mert eléggé megszenvedtem - főleg a vajúdást - nem hiszem, hogy valaki előtt ezt szégyenleni kellene, nem önszántamból csináltam, ha tudtam volna, természetesen visszatartom.
2013. febr. 16. 21:32
 16/27 anonim ***** válasza:
90%
A második szülésemkor kérdezte a szülésznő, hogy mikor volt székletem, mondtam, hogy kb, egy órája és mivel úgy érezte, hogy a baba feje már nagyon elöl van, nem látta szükségesnek a beöntést. A férjem ben tvolt a szüléskor és szemből fényképezte, mikor kibújt a baba. Utólag kérdeztem, hogy nem jött-e kaki is. Ő váltig állította, hogy nem, de a fényképek tanúsága szerint volt valami gyanús azon a lepedőn alattam.
2013. febr. 16. 22:03
 17/27 cavalli ***** válasza:
90%
Hadd kérdezzem meg, ilyenkor.mennyi széklet jön??? Egy nagyon.kevés vagy úgy rendesen?
2013. febr. 16. 23:12
 18/27 anyács ***** válasza:
90%

Nekem sem adtak beöntést, de én jól kihasmenéseztem itthon magam, miután elfolyt a magzatvíz, viszont egy brióst odaraktam a kitolásnál. Senki nem szólt semmit, nem is tudtam róla, a férjem mondta el itthon.

Ez teljesen természetes, ez nem ciki, szerintem!

2013. febr. 17. 09:24
 19/27 anonim ***** válasza:
92%

Ha kapsz beöntést, ha nem (kúpra is igaz), akkor is előfordulhat kaki. Sőt pisi is! De ez természetes dolog a dokinak és a szülésznőnek is. Láttak ők már durvábbat is!

Én úgy éreztem, mintha nekem jött volna valami, de nem mertem rákérdezni senkinél. A gátmetszést megkérdeztem a férjemtől, de nem tudta megmondani, hogy volt-e, szóval szerintem semmit nem látott az egészből :)

2013. febr. 17. 11:38
 20/27 anonim ***** válasza:
Nekem csak hányás volt... De az háromszor is, annyira fájt. De nekem akkor ez nem volt ciki, meg a szülésznő is mondta, h semmi baj nincs ez előfordul.
2013. febr. 17. 18:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!