Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülésnél minden kismamával...

Szülésnél minden kismamával előfordulnak ezek a balesetek?

Figyelt kérdés

Pl:gondolok itt arra,hogy pl vajúdás alatt a nagy fájdalomtól valaki pukizik,vagy pl hány,vagy pl a toló fájásoknál ahogy a baba halad a szülőcsatornán nyomódik ki vele együtt kaki is?!

Szerintem ezek elég cikis dolgok,jó a hányás még nem is,de a puki meg a kaki az szerintem elég ciki.Ott akkor amikor a kismamának van elég baja,mert jönnek a fájások meg nyomja ki a babát akkor lehet,hogy nem ciki,de amikor túl esik az egész szülésen akkor utána nem szégyenlitek el magatokat a szülésznő meg a doki előtt?Vagy pl a párotok előtt is,ha apás szülésről van szó?Mert nekem tuti,hogy nagyon ciki lesz,ha így fogok járni :/

28+4 hkm

2013. febr. 16. 19:55
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
56%
széklet biztosan nem lesz neked mert mielőtt szülsz beöntést adnak, a másik meg akkor teljesen máshol fog járni az eszed mint ilyeneken
2013. febr. 16. 20:04
 2/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha ciki ha nem ezek előfordulnak és ehhez a szülésznő és s az orvos is hozzá van szokva szóval nem szólnak érte...
2013. febr. 16. 20:05
 3/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindenkinél történik, nekem első szülésnél volt a kakis dolog. Nem adtak beöntést, mert napok óta nem ettem semmit. Hát aztán kitolásnál jött is az adag. A párom kérdezte, hogy normális vagyok-e, nagyon meglepődött szegény. De a doki meg a szülésznő rutinszerűen takarította el, egy szó nélkül. Bocsánatot kértem, mondták hogy ez természetes dolog még annál is aki kap beöntést. Hány nem hánytam, de mindkét szülésemnél volt egy pont mikor nagyon hányingerem volt. Szerintem pukizni sem pukiztam.

Kétlányos 28hkm.

2013. febr. 16. 20:06
 4/27 anonim ***** válasza:
*hányni
2013. febr. 16. 20:07
 5/27 A kérdező kommentje:

Kedves első válaszoló,én úgy hallottam,hogy ott ahol én fogok szülni,nincs beöntés sem kúp.(Miskolc).

Ezért aggódom kicsit,hogy mi lesz ha jönni fog kaki is :/

Majd jövőhónapban akarunk menni szülőszoba látogatásra,remélem lesz,és akkor majd megkérdezem,hogy van-e beöntés,de az ismerősöm aki 3 hete szült abban a kórházban ahol én is,azt mondta,hogy neki nem adtak sem beöntést,sem kúpot,csak a toló fájások előtt le kellett zuhanyoznia és ennyi.

2013. febr. 16. 20:10
 6/27 anonim ***** válasza:
94%
Ne aggódj ezen. Nekem jött minden. Nem kaptam beöntést, mondtam is hogy nagyon kell kakilnom de mondták hogy ne törődjek vele csak úgy érzem mintha. Biztos vagyok benne hogy jött csak talán azért mondták hogy ne érezzem kellemetlenül magamat. puki is jött a férjem megerősített ebben :D neki maradandó emlék volt :D abszolút nem szégyelltem magam utána ekkora fájdalomnál nincs az az ember aki ezt vissza tartsa szerintem.
2013. febr. 16. 20:19
 7/27 anonim ***** válasza:
93%
Én nem kaptam beöntést, nem jött semmi egyik szülésnél sem. De ha jött volna, akkor se izgat. A szülésznőm már előtte elmondta, hogy ilyen gyakran előfordul, mert a baba mindent tol maga előtt, de őket ez nem hatja meg. A dokit se. Ugyan mit kellene ezen szégyelleni? Még ha direkt csinálnád, esetleg. De így? Nincs ebben semmi szégyellnivaló:)
2013. febr. 16. 20:21
 8/27 A kérdező kommentje:

Lehet igazatok van,de pl én soha senki előtt nem pukiztam még..a férjem előtt sem,pedig már több mint 4 éve együtt vagyunk,és a nyáron lesz 2 éve,hogy együtt élünk :)

Nekem már előtte is cikis lenne,hát még egy idegen előtt :) De biztos igazatok van,hogy most még lehet,hogy cikisnek tűnik,de amikor a szülőágyon fogok feküdni akkor biztos másképp fogom látni a dolgokat :)

2013. febr. 16. 20:25
 9/27 anonim ***** válasza:
93%
Hát azt hiszem ez lesz a legkisebb bajod. Könnyű szülést kívánok!
2013. febr. 16. 20:27
 10/27 cavalli ***** válasza:
86%
Ezeket a dolgokat én.is cikinek.érzem mert akinél szülni fogok a bnöm apja... :))
2013. febr. 16. 20:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!