Szülésnél minden kismamával előfordulnak ezek a balesetek?
Pl:gondolok itt arra,hogy pl vajúdás alatt a nagy fájdalomtól valaki pukizik,vagy pl hány,vagy pl a toló fájásoknál ahogy a baba halad a szülőcsatornán nyomódik ki vele együtt kaki is?!
Szerintem ezek elég cikis dolgok,jó a hányás még nem is,de a puki meg a kaki az szerintem elég ciki.Ott akkor amikor a kismamának van elég baja,mert jönnek a fájások meg nyomja ki a babát akkor lehet,hogy nem ciki,de amikor túl esik az egész szülésen akkor utána nem szégyenlitek el magatokat a szülésznő meg a doki előtt?Vagy pl a párotok előtt is,ha apás szülésről van szó?Mert nekem tuti,hogy nagyon ciki lesz,ha így fogok járni :/
28+4 hkm
Nem mindenkinél történik, nekem első szülésnél volt a kakis dolog. Nem adtak beöntést, mert napok óta nem ettem semmit. Hát aztán kitolásnál jött is az adag. A párom kérdezte, hogy normális vagyok-e, nagyon meglepődött szegény. De a doki meg a szülésznő rutinszerűen takarította el, egy szó nélkül. Bocsánatot kértem, mondták hogy ez természetes dolog még annál is aki kap beöntést. Hány nem hánytam, de mindkét szülésemnél volt egy pont mikor nagyon hányingerem volt. Szerintem pukizni sem pukiztam.
Kétlányos 28hkm.
Kedves első válaszoló,én úgy hallottam,hogy ott ahol én fogok szülni,nincs beöntés sem kúp.(Miskolc).
Ezért aggódom kicsit,hogy mi lesz ha jönni fog kaki is :/
Majd jövőhónapban akarunk menni szülőszoba látogatásra,remélem lesz,és akkor majd megkérdezem,hogy van-e beöntés,de az ismerősöm aki 3 hete szült abban a kórházban ahol én is,azt mondta,hogy neki nem adtak sem beöntést,sem kúpot,csak a toló fájások előtt le kellett zuhanyoznia és ennyi.
Lehet igazatok van,de pl én soha senki előtt nem pukiztam még..a férjem előtt sem,pedig már több mint 4 éve együtt vagyunk,és a nyáron lesz 2 éve,hogy együtt élünk :)
Nekem már előtte is cikis lenne,hát még egy idegen előtt :) De biztos igazatok van,hogy most még lehet,hogy cikisnek tűnik,de amikor a szülőágyon fogok feküdni akkor biztos másképp fogom látni a dolgokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!